Evenimente — October 19, 2018 at 10:42 am

Inovație și tehnologii deschise către performanță

by

UltraVision_Axis_RSF1UltraVision Consult prezintă suita software AppVision și soluțiile dezvoltate în parteneriat cu Axis Communication, la cea de-a V-a ediție a târgului Romanian Security Fair. Evenimentul reunește, în perioada 18-20 octombrie, la Pavilionul Central Romexpo din București, peste 50 de companii de top din România, Ungaria, Italia, Croația, Polonia și Bulgaria. Standul UltraVision este realizat în colaborare cu Axis Communications și ELKO Romania, unul dintre cei mai importanți distribuitori de produse și soluții IT la nivel regional.

În prima zi a evenimentului, pe 18 octombrie, de la ora 15, a avut loc un eveniment pentru clienții prezenți la RSF și presă, în care a fost prezentată aplicația AppVision V4.4., precum și portofoliul Axis cu cele mai noi camere video, echipamente de control acces și soluții audio. Jucător competitiv în proiecte complexe privind crearea și implementarea soluțiilor informatice integrate pentru securitate, control acces, automatizări și SCADA, UltraVision Consult deține în portofoliu tehnologii de vârf dezvoltate de principalii săi parteneri. Printre partenerii companiei este Prysm Software, lider mondial în dezvoltarea aplicațiilor de integrare cu arhitectură deschisă din familia PSIM, complanie reprezentată exclusiv în România și Europa Centrală și de Est de către UltraVision Consult. În termenii acestui parteneriat, UltraVision este unic distribuitor în România și în Europa Centrala si de Est a soluției AppVision, o metodă de unificare a controlului în securitate, ce permite configurații tehnologice între mărci de top, până acum incompatibile.

Soluțiile de securitate, cu supraveghere video și control acces, se numără printre numeroasele  aplicații ale tehnologiei AppVision care sunt prezentate la evenimentul de la ROMEXPO. Folosit în proiecte de diverse mărimi, de la aplicații dedicate infrastructurilor critice, sistemelor de securitate națională, orașe inteligente, până la integrarea soluțiilor aplicabile în securizarea companiilor [asseturilor] din utilități, logistică, educație sau retail, AppVision PSIM este preferat în automatizarea industrială din mai multe țări europene. Pe lângă interfața simplă și interactivă, capabilă să transmită operatorului, pas cu pas, ghiduri sau proceduri de operare standard pre-înregistrate pentru a-l ajuta la luarea deciziilor, AppVision permite gestionarea unificată a tehnologiilor provenite de la producători diferiți. Tehnologii diversificate, de diferite mărci, pot fi implementate împreună într-un sistem integrat, pentru a asigura o gestionare completă a întregului proiect de securitate: supraveghere video, analiză video, control acces, intruziune, incendiu și siguranța vieții, protecție perimetrală, radare și automatizarea clădirilor sau a proceselor. UltraVision Consult oferă asistență echipelor de securitate și pază cu soluții agile de securizare și siguranță a companiilor, integrând diferite echipamente și tehnologii potrivite pentru simplificarea și automatizarea soluțiilor de securitate, precum și eficientizarea activității operaționale.

Controlul accesului este una dintre aplicațiile care se realizează simplificat prin intermediul modulului AppControl. Folosind un mix de software și hardware, soluțiile de control acces din portofoliul UltraVision sunt flexibile, ușor de instalat și se bazează pe platforme deschise, ceea ce le face ușor de integrat și compatibile cu toate tipurile de sisteme de închidere a ușilor, camere video, cititoare, senzori de detecție, de sonorizare IP sau sisteme de pontaj. Soluțiile controlează cine are permisiunea de a intra sau de a ieși, prin care uși, în ce moment și cu ce tip de identificare – care poate fi cod PIN, card, telefon mobil, plăcuță de înmatriculare sau amprentă digitală, printre multe altele. Totodată, aceste sisteme permit reduceri semnificative ale costurilor totale asociate unei soluții complete. Parte integrantă a sistemelor de securitate, soluțiile de control al accesului asigură un flux clar și predictibil, fără a compromite funcționarea sistemelor de securitate instalate pentru prevenția împotriva furturilor, a deteriorărilor și pentru depistarea comportamentelor suspecte. Funcționalitățile aplicației, alături de soluțiile partenerilor Axis Communications și ELKO Romania sunt prezentate în cadrul standului UltraVision Consult de la Romanian Security Fair.