COMUNICATE — October 23, 2018 at 5:07 pm

O nouă generație de soluții anti-malware, destinată protejării utilizatorilor mereu conectați

by

ESET-BoxesAstăzi se lansează cea mai recentă versiune a soluțiilor ESET NOD32 AntivirusESET Internet Security și ESET Smart Security Premium, soluții antivirus care oferă o protecție multistratificată consolidată, securitate îmbunătățită pentru dispozitivele IoT, un program de recomandare (tip referral) pentru prieteni sau familie și o nouă funcție – rapoarte de securitate personalizate.

Construite având la bază tehnologii de învățare automatizată și a peste trei decenii de cunoștințe acumulate – toate soluțiile ESET rulează neinvaziv în fundalul activității PC obișnuite. Caracteristica lor de top constă în scanarea ușoară și ultra-rapidă, ce nu afectează sistemul de operare sau experiența utilizatorului.

„Produsele noastre sunt special concepute să ofere multiple avantaje față de protecția nativă Windows, pentru a arăta utilizatorilor cum o abordare multistratificată a securității cibernetice poate combate și cele mai avansate amenințări existente”, menționează Krištofík, Product Manager la ESET.

Cea mai recentă versiune a soluțiilor ESET pentru utilizatorii de acasă este disponibilă din 23 octombrie.