COMUNICATE — October 24, 2018 at 3:20 pm

Kaspersky Lab, apreciata ca „Strong Performer” pe segmentul informațiilor despre amenințările cibernetice

by

Kaspersky Lab a fost recunoscuta de Forrester drept „Strong Performer” in categoria furnizorilor de servicii despre amenintari. Raportul ‘The Forrester New Wave™: External Threat Intelligence Services, Q3 2018” ofera o privire de ansamblu asupra companiilor ce pun la dispozitie informatii despre amenintari si evalueaza oferta si strategia curenta ale diferitilor furnizori.

Costin_Raiu_324x217„Abordarea noastra asupra informatiilor despre amenintari poate fi descrisa ca „holistica”: detectam si cercetam toate amenintarile posibile, indiferent de originea sau scopul lor, tintind cele mai bune rezultate si facand tot posibilul sa avem o perspectiva globala”, spune Costin Raiu, directorul echipei globale de cercetare si analiza (GReAT) de la Kaspersky Lab. „Cercetatorii si analistii sunt un public tinta pentru serviciile noastre si pentru ei separam graul de neghina, ca sa le furnizam informatii adevarate, relevante si concrete. Loialitatea clientilor si recunoasterea din partea unor analisti independenti sunt cea mai buna recompensa si credem ca acest clasament Forrester este marturie a calitatii produselor noastre.”
Forrester este considerata una dintre cele mai influente companii de cercetare si consultanta din lume, iar punctul sau de vedere reprezinta un etalon pentru clientii interesati de informatii despre amenintarile cibernetice.