Networking — October 29, 2018 at 7:45 am

Firewall-ul AR4050S de la Allied Telesis certificat ca sigur de ICSA Labs

by

utm_firewalls_webAllied Telesis, furnizor de frunte de produse hardware şi software care permit clienţilor să construiască soluţii de schimb de date sigure, bogate în caracteristici şi cu un nivel ridicat de scalabilitate, a anunţat că firewall-ul AR4050S produs de firmă a trecut cu succes testările de certificare impuse de ICSA Labs. ICSA Labs este cea mai importantă agenţie independentă de testare pentru dispozitive de securizare a reţelei, iar această certificare dovedeşte că dispozitivul satisface cele mai ridicate cerinţe de securitate recunoscute la nivelul industriei.

“Ameninţările cibernetice evoluează continuu şi atacurile bine ţintite reuşesc să treacă tot mai des de liniile de apărare,” declară Graham Walker, product marketing director. “Atacurile nu se mai limitează la firme – un număr tot mai mare de aplicaţii incorporate, cum ar fi cele pentru construirea sistemelor de management, supraveghere şi control, sunt conectate la internet. Ca atare, devine imperativ ca organizaţiile să folosească produse testate şi certificate independent ca să fie sigure că dispun de cea mai bună protecţie posibilă.”

AR4050S este o platformă de securitate de înaltă performanţă care dispune de control al aplicaţiilor, prevenirea intruziunilor şi raportare în mod integrat. Protecţia sporită este disponibilă prin abonarea la servicii de securitate de top, care furnizează filtrare web, anti-malware şi protecţie împotriva ameninţărilor avansate persistente.

Certificarea ICSA Labs înseamnă asigurarea clientului că dispozitivul de securitate folosit satisface cele mai stringente standarde de securitate. De peste 25 de ani, ICSA Labs oferă astfel de asigurări credibile şi independente în contul firmelor furnizoare pentru sute de produse de securitate.

Allied Telesis cunoaşte bine domeniul securităţii informatice. Compania dezvoltă aplicaţii de securitate de peste 20 de ani şi a fost unul din primii producători care a activat funcţionalităţi VPN în dispozitivele fabricate, Caracteristici precum prevenirea atacurilor, management facil, integrare cu produse IP de reputaţie pentru graniţa reţelei şi servicii anti-malware fac din firewall-urile Allied Telesis UTM o soluţie extrem de competitivă.

Detalii la https://www.alliedtelesis.com/products/security-appliances/utm-firewalls