Servicii IT — October 29, 2018 at 7:25 am

Fujitsu alege Cylance pentru a extinde protecția endpoint AI-Powered în operațiunile de securitate din America

by

cylance opticsCylance, lider în furnizarea de soluții de securitate bazate pe AI, și Fujitsu America, o companie lider în tehnologia informației și comunicațiilor (TIC), au anunțat o alianță care va influența capabilitățile de inteligență în cazul amenințărilor cibernetice, în timp ce companiile vor putea să furnizeze un portofoliu de servicii de protecție și detectare a amenințărilor mai rezistente și mai eficiente. Parteneriatul va oferi protecție avansată clienților din întreprinderi care utilizează soluții de securitate predictive AI și servicii profesionale.

Cylance Protect
CylanceProtect

Fujitsu a început instalarea tehnologiilor Cylance în centrul de operațiuni globale de securitate (SOC) în 2017 pentru a-și asigura clienții finali. Odată cu extinderea relației globale pentru a include regiunea Americii, clienții din Statele Unite pot beneficia acum de tehnologia Cylances, capabilă pentru industrie, pentru detectarea punctelor finale, prevenire, reacție, servicii gestionate și capacități de cercetare și de inteligență. Parteneriatul facilitează integrarea directă și configurarea CylancePROTECT și CylanceOPTICS în serviciile SOC inteligente și servicii de securitate Fujitsu pentru detectarea și prevenirea automată a atacurilor.

Parteneriatul dintre Cylance și Fujitsu se află la începutul evaluării Threat360, care a fost lansată în EMEA și America la începutul acestui an. Oferta Threat360, bazată pe tehnologia Cylance, efectuează o analiză amănunțită a amenințărilor inactive sau în curs de desfășurare în mediul IT al companiilor.