Hardware — October 31, 2018 at 12:21 pm

Grafică AMD Vega Mobile pe MacBook Pro

by

MacBook ProOferind grafică rapidă, puternică și fluidă, AMD a dezvăluit astăzi noul processor grafic AMD Radeon Vega Mobile pentru generația următoare de notebook-uri – incluzând AMD Radeon Pro Vega 20 și Radeon Pro Vega 16, care vor fi valabile în configurațiile de pe Apple MacBook Pro începând cu Noiembrie târziu.

Grafica AMD Radeon ™ Vega oferă performanțe uimitoare în redarea 3D, editare foto și video și alte aplicații creative, precum și o experiență de gaming uimitoare la 1080p HD la setările ultra în jocurile de top AAA și eSports.

Realizat cu arhitectura AMD “Vega”, noile procesoare grafice au fost proiectate pentru a excela în notebook-uri pentru funcționare rece și silențioasă. În plus, designul subțire al procesorului are memorie HBM2 (A doua generație High Bandwith Memory), care ocupă mai puțin spațiu într-un notebook comparat cu procesoarele grafice tradiționale GDDR5.

“Grafica Radeon ™ Vega Mobile ridică ștacheta de performanță în notebook-uri”, a declarat Scott Herkelman, vicepreședinte corporativ și director general al Radeon Technologies Group la AMD. “Acestea oferă cel mai bun din ambele lumi: performanță uimitoare pentru aplicații creative și jocuri uimitoare din punct de vedere vizual pentru cele mai mari titluri de astăzi într-un format mobil”.

Procesoarele grafice Radeon ™ Pro Vega 20 și Radeon ™ Pro Vega 16 trec ușor prin cele mai pretențioase workload-uri de redare, jocuri și editare de astăzi. Unitățile computaționale din arhitectura “Vega” și Rapid Packed Math aduc abilități computaționale rapide și flexibile, accelerând workload-uri în timp real cum ar fi vizualizarea 3D.

Valabilitate

AMD Radeon Pro Vega 20 și Radeon Pro Vega 16 sunt disponibile acum în configurațiile pentru MacBook Pro 15 inch, care va veni la sfârșitul lunii Noiembrie.