COMUNICATE — November 9, 2018 at 11:03 am

Cum susține IBM Cloud startup-urile din sud-estul Europei

by

IBM CloudConferința THINK South East Europe a oferit o imagine completă aupra evoluției adoptării soluțiilor IBM cloud de către startup-urile europene. Mai multe companii din regiune au ales tehnologiile IBM Cloud pentru AI, blockchain și Internet of Things (IoT), cu  scopul de a stimula inovația și de a permite extinderea la nivel global.

Printre acestea se numără Blinking, furnizor de identitate digitală bazată pe blockchain, Elaphe, dezvoltator și producător de sisteme de propulsie electrică in-wheel și HeartBit, dezvoltator de dispozitive medicale pentru afecțiuni cardiace.

Michael Paier & Luka Ambrožič 02„Atât startup-urile cât și companiile mari aleg abordarea deschisă a IBM pentru cloud computing, care, împreună cu expertiza noastră bogată din industrie, oferă flexibilitatea și serviciile de care acestea au nevoie pe măsură ce se dezvoltă și se transformă”, a declarat Michael Paier, Director General, IBM Southeast Europe. „Alegând IBM Cloud, organizațiile sunt capabile să realizeze mult mai mult decât să micșoreze costurile. Prin utilizarea unor servicii de tip cloud precum Inteligența Artificială (AI), blockchain și Internet of Things (IoT), acestea sunt capabile să creeze noi modele inovatoare de business și să dezvolte din mers noi servicii, care să le diferențieze de concurență”.

Anunțul vine să completeze trendul pozitiv al IBM la nivel global în ceea ce privește serviciile cloud în rândul startup-urilor și brandurilor globale precum Bausch + Lomb, Whirlpool și Kyocera, care migrează volume de lucru majore și modernizează infrastructurile existente cu ajutorul IBM Cloud. Recent, IBM a anunțat că sute de companii din întreaga lume (de exemplu Poliția din Noua Zeelandă, Fuyao Group din China, Aflac Insurance din Japonia, biroul de credit Kredi Kayit Bürosu din Turcia și Fidelity National Information Services din Brazilia) utilizează în prezent IBM Cloud Private pentru modernizarea infrastructurii IT existente și pentru a dezvolta și implementa rapid noi aplicații inovatoare care să satisfacă cerințele pieței.

Citiți și:  IBM duce mediile native cloud în cloud-urile private

             Soluții Big Data și Analytics disponibile pentru IBM Cloud Marketplace