COMUNICATE — November 9, 2018 at 4:02 pm

Veeam anunță integrarea cu NetApp HCI

by

Veeam a anunțat că actualizarea 4 a Veeam Backup & Replication, așteptată în cursul acestui an, va adăuga integrarea de stocare nativă cu Element Software, sistemul de operare de stocare care are competențele NetApp HCI și SolidFire. Veeam s-a alăturat mai întâi programului Alianței NetApp cu patru ani în urmă, în 2014. De atunci au crescut în mod constant sprijinul și integrarea. Iar începutul acestei luni, cele două companii au lucrat împreună pentru a permite companiei NetApp să vândă soluții Veeam Availability.

1Integrarea lui Veeam în Element, odată finalizată, va permite inginerilor IT să recupereze rapid articolele aplicației direct din Snapshot-ul de stocare la un nivel foarte granular. Fără a se mai limita numai la baze de date întregi, ci și la fișiere individuale pentru Windows sau Linux și articole Exchange (e-mailuri). Veeam chiar se așteaptă să poată recupera elementele Microsoft SharePoint și elementele Active Directory direct din Snapshot de stocare, care va fi un lucru destul de eficient. Singura cerință este ca VM-urile(virtual machine) să fie în format VMDK.

Cu următoarea lor actualizare, Veeam se așteaptă să fie capabil să recupereze o întreagă mașină virtuală, indiferent de dimensiune, într-un interval de timp foarte scurt, prin utilizarea elementelor Snapshot pentru NetApp HCI și SolidFire. Odată recuperat, VM va rula din sistemul de stocare a producției primare. În plus, Veeam oferă suport pentru companiile care doresc să profite de copiile lor de rezervă pentru a sprijini testarea și dezvoltarea. Clonând rapid cea mai recentă copie de siguranță a mediului de producție al companiei Veeam permite reducerea riscului unor probleme de integrare neașteptate. De asemenea, este util pentru depanarea problemelor, în special a celor legate de producție, testarea cu sandbox-uri, instruirea angajaților și testarea penetrării.