Networking — November 12, 2018 at 11:24 am

Mihai Gropoșilă, Euroweb: Multe firme apreciază posibilitatea achiziției de soluții de teleconferințe în cadrul abonamentului lunar de Internet

by

Euroweb vine în întâmpinarea companiilor care vor să-și dezvolte infrastructura de comunicații unificate, facilitând achiziția echipamentelor hardware în rate incluse în pachetele cu servicii de acces Internet și Cloud. Teleconferințele sunt ideale pentru a îmbunătăți activitatea în echipă a tinerilor angajați din Generația Y.

În parteneriat cu distribuitorii IT, Veracom Europe și Asbis, Euroweb poate furniza soluția optimă în orice buget sau sector de activitate: de la educație și sănătate la comerț și divertisment, de la IT și producție la finanțe/asigurări și administrație. Soluțiile sunt flexibile, acoperind orice tip de client interesat de teleconferințe și comunicații unificate – de la afaceri digitale în expansiune la corporații cu sedii și echipe distribuite în teritoriu. În funcție de domeniu și de scenariul de utilizare, utilizatorii pot opta pentru mărci ca: Logitech, LifeSize, Polycom, ClearOne sau Yealink.

Teleconferințele au aplicații variate, în lucrul în echipă, întâlniri virtuale, prezentări și cursuri de pregătire, comunicări oficiale, lansări de produse etc. Ca furnizor de Internet, Euroweb își consiliază clienții actuali, recomandându-le soluția tehnică adecvată atunci când aceștia doresc să adopte una. Totodată, mixează serviciul de Cloud sau de acces la Internet cu multiple soluții de teleconferințe pentru a atrage noi clienți sau proiecte.

Mihai Marius Groposila, Director Comercial Euroweb Romania
Mihai Marius Groposila, Director Comercial Euroweb Romania

“Pachetele noastre sunt mai mult decât un mix de servicii complementare, având ca liant expertiza tehnică a echipei de suport și atractivitatea ofertei comerciale. Într-o piață extrem de concurențială, sunt convins că multe firme și echipe mici vor aprecia posibilitatea achiziției de soluții de teleconferințe în cadrul abonamentului lunar de Internet”, declară Mihai Gropoșilă, Director Comercial Euroweb România.

Companiile cu echipe dispersate în mai multe locații sau cele care integrează generațiile tinere sunt cele mai interesate în adoptarea comunicațiilor unificate. Astfel, distanțele și timpii de deplasare spre locul de muncă nu mai reprezintă niște bariere în diverse scenarii de activitate.

Generația Y (sau Millenials, cu vârste actuale între 22 și 38) este în prezent cea mai răspândită generație în cadrul forței de muncă, fiind și cea mai refractară la eventualele restricții tehnologice. Acești angajați vor să dețină controlul asupra propriului timp, apreciind flexibilitatea locului din care își desfășoară activitatea, precum și componenta video în cadrul comunicării cu colegii sau clienții.

teleconferintaFirmele mici pot opta pentru soluțiile ClearOne, precum COLLABORATE Pro – o serie buget ce reunește dispozitive pentru săli, terminale audio, camere PTZ și instrumente integrate pentru colaborarea cu suport video a unor grupuri de utilizatori. Soluția poate susține video-conferințe tradiționale, audio-conferințe, apeluri Skype for Business, conferințe web și cloud prin Spontania, înregistrări, streaming și prezentări wireless cu mai mulți prezentatori.

Pentru scenarii complexe și companii mari, Euroweb furnizează platforma cloud Lifesize pentru o colaborare inteligentă prin intermediul unui întreg ecosistem. Echipele se pot întâlni, pot comunica și colabora indiferent de locație, dispozitive, scenariu sau mod de lucru. Lifesize oferă o interoperabilitate universală, fie că vorbim de protocoalele SIP & H323, Lync & Skype for Business, apeluri telefonice tradiționale sau aplicații web. Soluția Lifesize este integrată nativ cu suitele Microsoft Office și Office365 și poate susține un număr foarte mare de participanți, de ordinul miilor și zecilor de mii. Utilizatorii se vor bucura de o experiență unificată, de la aceeași interfață pentru săli de consiliu, aplicații PC/MAC, Web sau mobile, la un instrument comun pentru toate tipurile de servicii și comunicații (audio, video, web, chat, înregistrare, streaming, Lync & SfB și broadcasting).

Pentru utilizatorii privați, freelanceri și companii, Euroweb facilitează achiziția de echipamente Logitech, o marcă foarte apreciată în domeniu. Produsele Logitech sunt compatibile cu toate aplicațiile de top destinate colaborării: Skype for Business, Cisco Jabber, Zoom, BlueJeans și GoToMeeting. În plus, acestea sunt ușor de instalat și de utilizat.

Fructificând experiența celor 20 de ani de activitate în domeniul Telecom, Euroweb adaugă o valoare în plus serviciilor curente. Pe același model, compania furnizează și soluții de securitate clienților de Internet, pachetul fiind un “must have” pentru companiile care vor să întrunească cerințele GDPR în materie.