Data Center / Storage — November 12, 2018 at 7:03 am

Infrastructura convergentă NFLEX NetApp dezvoltată împreună cu Fujitsu este certificată pentru medii SAP

by

Soluția de infrastructură convergentă NFLEX Converged Infrastructure dezvoltată de Fujitsu și NetApp este acum disponibilă pentru mediile SAP. Optimizată pentru a gestiona instalările SAP, de la SAP Business Suite la SAP S / 4HANA și SAP BW / 4HANA, infrastructura de centre preconfigurate este implementată în sistemele de operare Windows și Linux. Mai mult, NFLEX este complet scalabil, făcându-l potrivit pentru instalările SAP de nivel în organizațiile mici și mijlocii.

SAP-Banner-5_tcm100-1530606Gata de rulare în doar într-o singură zi, NFLEX pentru mediile SAP poate simplifica implementarea și operarea mediilor SAP. Acesta combină un set complet integrat de soluții de calcul, stocare și gestionare a infrastructurii testate de la Fujitsu și NetApp, cu servicii și asistență unică.

NFLEX este un pachet flexibil care poate fi extins deoarece cerințele de afaceri se schimbă și volumele de date cresc. Acest lucru se traduce prin reducerea timpului de introducere pe piață a noilor instalații SAP și a migrărilor SAP S / 4HANA, precum și simplificarea operațiunilor zilnice, prin rularea aplicațiilor SAP și a bazelor de date SAP HANA pe aceeași arhitectură convergentă.

Dezvoltat cu un accent pe furnizarea de aplicații versatile, NFLEX pentru SAP Environments ajută la asigurarea flexibilității pentru optimizarea și modernizarea mediilor SAP după cum este necesar. Utilizatorii se pot baza pe combinația testată și validată a tehnologiei SAP de vârf, bazată pe cele mai bune servicii de la Fujitsu și NetApp, de la unul la celălalt, de la cumpărare prin implementare și suport. Acest lucru permite servicii IT mai agile, raționalizate și fiabile, la costuri mai mici, care la rândul lor cresc timpul de funcționare și productivitatea.

NFLEX pentru medii SAP face parte dintr-un portofoliu de îmbunătățiri NFLEX și proiecte noi de soluții. Sistemul NFLEX a fost îmbogățit cu un manager de infrastructură convergent unificat, cu opțiuni de calcul mai flexibile și cu un spațiu de stocare mai solid. Proiectele de soluții viitoare vor include computerele Oracle și VMware pentru utilizatorii finali, care vor fi disponibile în cursul acestui an.