COMUNICATE — November 13, 2018 at 12:52 pm

Xerox lansează două noi echipamente cu tehnologia ConnectKey

by

1Xerox lansează două noi echipamente de imprimare care le permit utilizatorilor să colaboreze mai ușor și să creeze materiale colorate de marketing cu ajutorul imprimării wireless, extrem de sigure, și posibilității de personalizare a fluxurilor de lucru.

Proiectate pentru grupurile de lucru medii și mari, echipamentele de imprimare color A3 Xerox VersaLink® C8000 și C9000 oferă un nivel extrem de ridicat al calității imprimării color, la un cost total de utilizare scăzut. Mai mult, modelul C9000 are incluse instrumente extrem de precise pentru managementul culorii și oferă o mai mare flexibilitate media și un plus de productivitate – toate acestea fiind beneficii extrem de căutate de designerii grafici din departamentele interne de producție.

O experiență de utilizare excepțională

Un important punct de diferențiere al acestor produse este experiența de utilizare. Pentru început, procesul de instalare și configurare este extrem de simplu și beneficiază de un ghid util. Designerii, specialiștii de marketing și personalul din birou vor avea acces la un set de funcții extrem de eficiente, dar în același timp, accesibile, care nu necesită cunoștințe de IT.

Interfața cu utilizatorul color de 5 inch, rabatabilă, funcționează pe baza tehnologiei touchscreen, asemenea unui dispozitiv mobil, și poate fi personalizată pentru diferite medii de lucru sau utilizatori individuali.

Această experiență de utilizare este oferită de toate dispozitivele cu tehnologia ConnectKey încorporată, asigurând un flux de lucru standard care crește nivelul de productivitate.

Cele mai înalte standarde de culoare

Ambele echipamente oferă o calitate impresionantă a imaginilor color, mulțumită tonerului EA și rezoluției înalte de imprimare. Pentru un management și mai precis al culorii, modelul C9000 este compatibil cu sistemul Xerox Precise Color Management, care asigură acuratețea culorilor.

„La fel ca ceilalți membri ai familiei VersaLink, echipamentele C8000 și C9000 le permit utilizatorilor să lucreze în propriul ritm, de oriunde s-ar afla și în concordanță cu nevoile lor,” spune Tracey Koziol, senior vice president, Global Offerings, Xerox. „Vorbim de adevărați asistenți pentru locul de muncă, flexibili și moderni, care țin pasul cu cerințele de mobilitate în continuă schimbare ale utilizatorilor.”

Echipamentele VersaLink C8000 și C9000 sunt disponibile în România prin partenerii autorizați Xerox.