Financiar-Bancar — November 15, 2018 at 7:35 pm

Dezvoltatorii tehnologiilor digitale bancare sunt sfătuiți să lucreze cu marile bănci

by

Un set de sfaturi pentru a ajuta companiile de tehnologie financiară (fintech) să lucreze cu companiile tradiționale de finanțare și bancare în cel mai bun mod a fost publicat și redactat, acțiune la care au luat parte și marile bănci interesate.

„Fintech Delivery Panel”, susținut de guvernul UK, oferă orientări clare pentru companii, cum ar fi clarificarea provocării de afaceri pe care produsele lor o adresează. Fintech-urile ar trebui să clarifice dacă doresc să colaboreze cu firme de servicii financiare sau să vândă produse. Dacă obiectivul lor este acela de a colabora cu externi sau de a colabora cu o instituție financiară, trebuie să își optimizeze terenul pentru a reprezenta acest fapt.

Fintechs ar trebui, de asemenea, să supravegheze viitorul pentru a asigura partenerilor potențiali înțelegerea relevanței pe termen lung a soluției sau soluțiilor dezvoltate. Ghidul oferă consultanță comercială, precum și informații despre controalele și condițiile care trebuie îndeplinite, și pentru a îndeplini cerințele de reglementare dure din domeniul financiar.

Acestea includ consultanță privind colectarea de date, diligența, procesul de îmbarcare, procesele comerciale și contractuale, precum și protecția și securitatea datelor. Specialiștii spun că există o mulțime de îndrumări care pot ajuta cu adevărat companiile tinere din fintech, iar cultura este esențială. Ambele părți trebuie să cunoască și să convină asupra unei misiuni centrale în parteneriat, asigurând cel mai înalt nivel de servicii pentru clienți în sprijinirea afacerilor.