COMUNICATE — November 19, 2018 at 9:16 am

Telekom Romania anunță câștigătorii programului WeAccelerate

by

WeAccelerateTelekom Romania anunță câștigătorii programului WeAccelerate, prin care compania susține 10 start-up-uri românești prin beneficii pentru accelerarea business-ului, în valoare totală de 100.000 de euro.

Un număr de 121 de start-up-uri, din domenii de business variate, s-au înscris în competiție, iar cele 10 start-up-uri câștigatoare au fost desemnate în urma unui proces de selecție minuțios. Start-up-urile câștigatoare sunt: Sensix.Io (soluție de măsurare a parametrilor ambientali), Nifty Learning (software), Fabrica de experimente (comerț online), Emedi (comerț online e-learning), Appseed (software), Thinkout (software), Genetx (life science), Casa de idei (internet & e-commerce), The Beer Institute (retail), Gateway VR (realitate virtuală).

„După aproape 6 luni intense, cu emoții și adrenalină pentru cele 121 de start-up-uri care s-au înscris în program, am ajuns și la momentul așteptat de toată lumea: anunțarea câștigătorilor. Ne bucură interesul antreprenorilor pentru WeAccelerate, iar numărul mare de start-up-uri care au răspuns provocării noastre vine ca o confirmare a faptului că antreprenorii români au nevoie de astfel de programe și suntem pe drumul cel bun în demersul nostru de susținere a ecosistemului de business românesc. Nu a fost simplu să îi alegem pe cei 10 câștigători, pentru că mulți dintre participanti au avut proiecte interesante, solide, care merită sprijin. Cei 10 finaliști sunt cei care s-au apropiat cel mai mult de criteriile noastre de selecție. În 2019 vom continua să susținem antreprenorii români în eforturile lor pentru digitalizarea afacerii”, a spus Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom Romania.