Business — November 21, 2018 at 10:34 am

EY wavespace București, un incubator de idei pentru noi modele de business

by

EY Wavespace BucurestiEY România deschide la București centrul local EY wavespaceTM, parte din rețeaua globală de inițiative de inovare axată pe dezvoltarea de soluții digitale pentru companii aflate în dezvoltare și transformare.

Toate cele peste 40 de locații ale rețelei, amplasate în mari orașe precum Amsterdam, San Francisco, Madrid, Berlin sau Hong Kong, au la bază o metodologie comună şi o platformă care combină experienţa EY în tehnologii disruptive – precum inteligenţa artificială, automatizarea proceselor prin robotizare (RPA), blockchain, analiza inteligentă a datelor şi securitate cibernetică – și expertiza EY în diverse sectoare precum servicii financiare, energie, retail și altele.

Conceput ca un centru de inovare centrat pe soluții, EY wavespaceTM București are o echipă formată din peste 100 de oameni cu competențe în diverse arii de excelență: programare, design, consultanță și analiză de date.

Acești specialiști își propun să vină cu soluții care să rezolve provocările de business din era digitală plecând de la diverse tehnologii și modele de business.

Centrul EY wavespaceTM din România este singurul din regiunea EMEIA (Europe, Middle-Eastern Europe, India și Africa) care se concentrează pe automatizare inteligentă (Intelligent Automation).

Simultan cu lansarea wavespace, EY introduce și o nouă practică de inovare în cadrul companiei. Folosind instrumente proprii, precum EY Cognistreamer, EY oferă un simulator de model de afacere care îi ajută pe executivi să pună întrebări, să creeze și să proiecteze în mod predictiv noile modele de afaceri și prototipuri de soluții de afaceri.

EY Cognistreamer este o platformă de management al noilor idei de business, care oferă analize de profil pentru companiile care doresc să-și revizuiască modelul de business și să-și construiască echipe specializate pentru inițiative care includ noi tehnologii.