IoT powered by ALLIED TELESIS — November 22, 2018 at 7:52 am

Ce este Interact

by

Interact, IoT PlatformÎn cadrul evenimentul Signify (anterior Philips Lighting), Bogdan Balaci, Director General pentru Sud-Estul Europei, a prezentat cele mai recente inovații din domeniul iluminatului inteligent, punând în evidență soluțiile de iluminat pentru Internetul Lucrurilor (IoT), servicii(Lighting-as-a-Service) și sisteme de iluminat conectat.

Platforma IoT, numită Interact, este concepută pentru gestionarea datelor colectate de la produsele de iluminat conectate, al căror număr este în creştere, de la sistemele și dispozitivele cu senzori. Platforma extrem de sigură, scalabilă, disponibilă în cloud utilizează capacități moderne şi sofisticate de prelucrare și administrare a datelor, inclusiv de învățare automată, pentru a interpreta toate tipurile de date – creând servicii de date pentru clienți, ce vor oferi beneficii dincolo de iluminatul standard.

Interact denumeşte sistemele de iluminat conectat, care vor oferi nu doar suport clienților pentru îmbunătățirea experiențelor lor în domeniul iluminatului, dar care vor putea genera și încărca date pe platforma IoT Interact.
În prezent sunt disponibile:
• Interact City pentru iluminatul spațiilor publice, al șoselelor, străzilor, zonelor pietonale, parcurilor și piețelor
• Interact Landmark pentru iluminat arhitectural
• Interact Office pentru birouri și clădiri comerciale
• Interact Retail pentru spații comerciale mari
• Interact Sports pentru stadioane
Spre finalul acestui an, Philips Lighting va lansa și Interact Industry, care va fi orientat spre nevoile de iluminat specifice fabricilor, depozitelor și centrelor logistice.