EDUCATIE / JOB — November 26, 2018 at 1:37 pm

ELKO organizează un curs de vânzări centrat pe soluții Axis

by

ELKO_AxisAcademy1ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță organizarea unui curs dedicat partenerilor, ce va avea ca subiect vânzarea de soluții special create pentru diverse domenii de activitate.

În societatea modernă de astăzi, eficiența, calitatea serviciilor și, în general, calitatea vieții, sunt condiționate direct de elemente de bază esențiale, precum securitatea și mobilitatea bunurilor și persoanelor sau accesibilitatea informației. Iar tehnologiile existente permit îndeplinirea tuturor acestor condiții atunci când sunt selectate, implementate și configurate corect. Totodată, este necesară interconectarea serviciilor, echipamentelor și dispozitivelor în sisteme integrate, care devin astfel soluții specializate și personalizate, în funcție de necesitățile și cerințele fiecărui domeniu de activitate și utilizator în parte. În prezent, la nivel mondial, se implementează tot mai multe astfel de soluții inteligente, concepute pentru o serie de scenarii, precum controlul accesului, managementul traficului, recunoașterea facială, recunoașterea numerelor de înmatriculare ale autovehiculelor și altele.

ELKO este distribuitorul din România care înțelege foarte bine această evoluție a pieței și și-a adaptat strategia proprie în consecință, construindu-și portofoliul de produse și soluții în funcție de necesitățile clienților finali. Cu alte cuvinte, compania și-a asumat un rol mai larg decât rolul strict comercial și reprezintă, mai presus de toate, o punte informațională de legătură între producători și utilizatori. Practic, ELKO Romania se angajează ca, împreună cu partenerii săi, să pună la dispoziția clienților întregul bagaj de cunoștințe și experiența dobândite de către specialiștii săi de la dezvoltatorii de tehnologie. Acest lucru presupune, pe lângă relația bună pe care compania o are cu toți producătorii pe care îi reprezintă, o colaborare foarte strânsă cu partenerii locali pentru a înțelege nevoile din piață și pentru a se asigura că produsele, tehnologiile și, mai presus de toate, soluțiile specializate sunt înțelese corect, pentru a putea fi ulterior recomandate și explicate clienților finali care au nevoie de ele. În acest context, a fost luată decizia organizării la ELKO Demo & Training Center a unui curs pentru parteneri, axat pe soluții cu tehnologii de ultimă generație.

Programat pe data de 5 decembrie, cursul de vânzări marca ”Axis Communications’ Academy” va fi susținut de Marius Potorac-Roman, Axis Key Account Manager pentru România, și se va desfășura în intervalul orar 9:30-16:30. ”Prin organizarea acestui tip de curs punem la dispoziția participanților informații de bază pe teme specifice activității comerciale desfășurate, precum prospectarea sau evaluarea necesităților, dar cursanții vor putea dobândi și cunoștințe tehnice valoroase pentru domeniile în care activează. Astfel, tematica cursului are în vedere modul de rezolvare pentru anumite sarcini și cum se pot reduce costurile cu ajutorul tehnologiilor Axis, dar și cum pot utiliza instrumentul Axis Site Designer pentru proiectarea unei soluții complete. În plus, prin organizarea de demonstrații practice, clienții finali pot înțelege mai bine soluțiile, valoarea calității și avantajele competitive asigurate de ele”, a declarat Marius Potorac-Roman, Axis Communications Key Account Manager pentru Romania.

Înscrierile se pot face, în limita locurilor disponibile, prin înregistrare la linkul https://www.elko.ro/evenimente/axis-sales-training