Hardware — November 28, 2018 at 7:11 pm

Fujitsu introduce noul PC ESPRIMO G558

by

FujitsuFujitsu a lansat modelul ESPRIMO G558, cel mai mic PC, o mașină puternică și ultracompactă pentru locurile de muncă aflate în schimbare continuă. Cu o capacitate de doar 0,86 litri, ESPRIMO G558 este cu 96% mai mic decât PC-ul tradițional micro-tower și vine cu cele mai recente procesoare Intel Core de generație 8. Deoarece este atât de mic, și pentru că a fost proiectat pentru zgomot și căldură foarte scăzut, puteți monta ESPRIMO G558 oriunde, ca pe un perete, sub birou sau în spatele monitorului.

Diferitele opțiuni de montare fac ESPRIMO G558 incredibil de versatil. Utilizează un singur conector USB-C pentru display și alimentare, astfel încât este ușor de conectat. O altă caracteristică este că, dacă utilizați un FUJITSU Display P24-9 TE, cablul USB-C poate, de asemenea, să sincronizeze comanda pornit/oprit între afișaj și PC. Este o modalitate foarte bună de a crea o experiență PC “all-in-one”, fără a vă limita la configurația respectivă. Modelul ESPRIMO G558 este proiectat pentru flexibilitate și colaborare, inclusiv suport încorporat pentru funcționarea cu monitor dual.

Modelul ESPRIMO G558 este perfect pentru nevoile de afaceri de zi cu zi, de la aplicații standard de birou până la sisteme de linie de afaceri. În locurile în care fiecare spațiu afectează zona de lucru, cum ar fi serviciile financiare și sectorul public, dimensiunea redusă reprezintă un avantaj real.

Aveți posibilitatea să eliberați birourile pentru muncă și colaborare, promovând un mediu curat și lipsit de aglomerație, care are ca scop obținerea spații pentru locuri de muncă pentru oameni, nu mașini și echipamente. Dincolo de birou, abilitatea modelului ESPRIMO G558 de a trece neobservat face ca acesta să fie o alegere excelentă pentru semnale digitale, afișaje publice, chioșcuri, zone de recepție și locuri de producție.

ESPRIMO G558 are caracteristici de securitate robuste, cu criptografia încorporată Trusted Platform Module (TPM), un slot Kensington pentru securizarea dispozitivului, suport și ecran, plus soluția opțională de protecție a datelor EraseDisk pentru a elimina definitiv datele după ce un dispozitiv ajunge la sfârșitul duratei sale de viață.

ESPRIMO G558 oferă o gamă impresionantă de tehnologii, inclusiv suportul pentru interfețele mini PC standard (HDMI + DP, 4 + 2 USB, LAN, audio), memoria DDR4 2666 MHz, suportul M.2 și SSD PCI Express NVMe.

Unele dintre PC-urile pe care le găsiți pe piață par a fi proiectate pentru a îngreuna service-ul și upgrade-urile, dar designerii Fujitsu au abordat opusul. Fujitsu ESPRIMO G558 este ușor de utilizat și vă permite să particularizați sau să actualizați hard disk-urile și memoria.

În final, ESPRIMO G558 stabilește noi așteptări pentru PC-ul întreprinderii: dovada că lucrurile mari pot veni în pachete mici. Dimensiunea poate fi modestă, dar efectul asupra experienței de lucru a oamenilor va fi masiv.

Tags