Servicii IT — December 13, 2018 at 11:58 am

Xerox și Basware încheie un parteneriat pe partea de servicii

by

procesare facturiXerox și Basware, liderul global în soluții source-to-pay în rețea, facturare electronică și servicii inovatoare de finanțare, au semnat un contract în cadrul căruia Xerox se va ocupa de operațiunile de tip scan and capture în cele peste 28 de țări în care Basware își desfășoară activitatea.

În urma acestui acord, Xerox va gestiona aproximativ 24 de milioane de facturi pe an, oferind o soluție rapidă și accesibilă ca preț pentru cei peste 400 de clienți globali Basware care au nevoie de procesarea facturilor, în format fizic sau pe e-mail, pe măsură ce fac trecerea către procesele digitale.

Xerox și Basware vor lucra împreună pentru a le permite clienților din ambele companii să acceseze cea mai mare rețea de facturare electronică din lume și cele mai eficiente instrumente pentru scanat marca Xerox.

„Prin intermediul acestui parteneriat vrem să ne ajutăm clienții să își simplifice operațiunile, să își micșoreze cheltuielile și să își digitalizeze procesele de achiziții. La nivel global, ne concentrăm pe eficientizarea operațiunilor și pe implementarea strategiei noastre de dezvoltare, strategie ce implică în acest moment segmentul cloud și construirea unui business global scalabil,” a explicat Vesa Tykkyläinen, Chief Executive Officer, Basware Corporation. „Am ales să colaborăm cu Xerox deoarece livrează cele mai bune tehnologii și servicii de pe segmentul scanării de documente, pot lucra în mai multe limbi și, nu în ultimul rând pentru că împărtășesc valorile noastre și dorința de a construi un ecosistem de parteneriate mai puternic.”

„Combinând resursele și punctele tari ale companiilor noastre, Basware și Xerox vor lucra împreună pentru a aduce transformarea digitală în organizatiile din întreaga lume,” spune Hervé Tessler, președinte International Operations, Xerox. “Basware și Xerox au acelasi obiective, de a livra cele mai bune servicii clienților și de a sprijini creșterea acestora cu ajutorul inovației.”