Data Center / Storage — December 18, 2018 at 7:18 am

Rack-urile și micro centrele de date APC NetShelter primesc certificarea Cisco

by

Schneider ElectricAPC, liderul transformării digitale a managementului și automatizării energiei, a anunțat că gama de produse APC NetShelter® SX cu ambalaj rezistent la șocuri a obținut certificarea Cisco Unified Computing System (UCS) pentru Pre-rack and Ship, extinzând certificarea de la o singură mărime standard, la întreaga linie de produse.

Gama NetShelter SX include 13 SKU-uri preconfigurate cu ambalaj rezistent la șocuri și mii de opțiuni de personalizare prin intermediul proceselor de configurare, cum ar fi micro centrele de date Xpress SX 24U și 42U, care au preintegrată întreaga infrastructură fizică APC. Toate aceste produse sunt acum certificate pentru a fi livrate ca pachet preintegrat cu serverele globale Cisco UCS.

Datorită acestei certificări, APC –  brandul de top pentru infrastructura fizică in centrele de date edge și pentru soluții integrate de IT – le oferă partenerilor și clienților siguranța compatibilității cu sistemele lor, incluzând mai multe opțiuni pentru un nivel crescut de flexibilitate și o implementare mai rapidă, ceea ce aduce economii de timp și bani.

„Această certificare este esențială pentru clienți, deoarece le oferă siguranța că produsele noastre sunt certificate pentru livrarea unor echipamente în valoare de milioane de dolari,” spune Dave Johnson, EVP, IT Division, Schneider Electric. „Schneider Electric este 100% dedicată parteneriatului cu Cisco pentru a ne asigura că, împreună, le oferim clienților noștri soluții convergente de cea mai bună calitate, care vor sta la baza strategiilor lor pentru edge.”

Cisco UCS este unul dintre liderii infrastructurii convergente, fiind un pilon esențial în proiecte precum NetApp FlexPod, Dell|EMC VBLOCK, IBM VersaStack, Pure Storage FlashStack și Microsoft Azure Stack, alături de soluția hyper-convergentă de la Cisco, HyperFlex. Cu ajutorul certificării, toate aceste infrastructuri convergente pot fi livrate în rack-urile APC NetShelter SX cu ambalaj rezistent la șocuri.

Multiple beneficii pentru partenerii IT și integratorii de sisteme 

Pentru partenerii IT, soluțiile combinate pentru micro centre de date de la APC economisesc atât spațiu fizic, cât și timp, deoarece nu mai este nevoie de despachetare, instalare și configurare în timpul procesului de integrare.

„La Tech Data, suntem încântați de extinderea certificării produselor APC NetShelter SX, deoarece știm din propria experiență că acestea îndeplinesc cele mai stricte standarde ale calității,” a explicat Maghen Hannigan, Director of Converged and Data Center Solutions, Tech Data. „De acum, avem posibilitatea de a crea o soluție cu adevărat end-to-end, care îi ajută pe partenerii noștri să economisească timp și bani, mărind valoarea soluțiilor convergente pentru centrele de date pe care le oferim.” 

Produsele APC trec cu brio testele International Safe Transit ale Association 3E

Produsele NetShelter SX de la APC cu ambalaj rezistent la șocuri au trecut prin teste extrem de stricte, dincolo de testele standard International Safe Transit ale Association 3E. Pentru a primi certificarea Cisco, Schneider Electric a investit masiv în testări și analize care să măsoare forțele care acționează asupra echipamentelor și capacitatea NetShelter de a le atenua, asigurând un transport sigur. 

„APC by Schneider a fost compania perfectă cu care să încheiem un parteneriat pentru segmentul soluțiilor pentru Micro Centre de Date,” a declarat Dan Hanson, Senior Director, UCS Product Management, Cisco. „Prin intermediul acestei alianțe, ne întărim angajamentul de a livra soluții Edge și IoT de top, care oferă un nivel formidabil de flexibilitate, reziliență și viteză de implementare.”

O gamă largă de opțiuni, pentru o varietate de nevoi ale clienților

Familia de produse NetShelter SX – cele mai versatile rack-uri închise pentru servere, cu peste 1 milion de unități vândute – are în portofoliu o varietate de înălțimi, lățimi și adâncimi, pentru o gamă largă de nevoi ale clienților. De exemplu, pentru implementări de co-locare off-site, managerii IT își pot dori să economisească spațiu și să folosească rack-uri mai înalte; pentru locațiile edge s-ar putea să aibă nevoie de rack-uri care să încapă într-un dulap sau sub un birou; iar în cadrul siturilor de lucru,  ar putea prefera dulapuri mai late, pentru acces și mentenanță mai ușoare. Certificările includ, de asemenea, personalizarea rack-urilor NetShelter SX cu ambalaj rezistent la șocuri, pentru ca partenerii și clienții să poată comanda și în afara catalogului – să poată integra accesoriile APC de care au nevoie sau să își personalizeze rack-urile în culorile preferate –  având în același timp siguranța oferită de produsele noastre certificate.

APC furnizează acum mai multe opțiuni pentru preintegrarea unui UCS Cisco în infrastructura pentru rack APC și pentru livrarea acesteia, oferind o soluție end-to-end pentru parteneri și o experiență de tip plug and play pentru utilizatorii finali, fără a anula garanția UCS. Ambalajul rezistent la șocuri reutilizabil îndeplinește standardele de livrare ISTA 3E ale industriei, protejând containere cu până la  900 de kg de echipamente IT, gata să fie încărcate, transportate, descărcate și instalate.

Pentru a putea gestiona atât de multe medii diferite, Cisco și Schneider Electric pun la dispoziție platforma EcoStruxure™ IT, alături de integrarea Cisco UCS manager, care pot simplifica managementul datelor și pot oferi o mai bună vizibilitate a infrastructurii de energie prin intermediul celor două platforme și al unui singur ecran.

Pentru mai multe informații despre gama de produse NetShelter SX, vă rugăm să accesați pagina noastră.