COMUNICATE — December 19, 2018 at 3:27 pm

ASUS Republic of Gamers este lider mondial pe segmentul monitoarelor de gaming în 2018

by

ASUSASUS Republic of Gamers (ROG) anunță că monitoarele ROG pentru gaming au fost declarate Numărul 1 pe plan global pentru al patrulea an consecutiv, având cea mai mare cotă de piață în anii: 2015, 2016, 2017 și 2018. Această realizare cvadruplă a fost confirmată de ultimul raport de la WitsView, o agenție de cercetare a pieței și parte a furnizorului global de informații de piață TrendForce.

Raportul de la sfârșitul anului arată că piața totală pentru monitoarele de gaming, cu o rată de refresh de peste 100Hz, s-a dublat în 2018, atingând un nou nivel de 5,1 milioane de unități la nivel global.

Rezumatul constatărilor WitsView este disponibil la https://press.trendforce.com/press/20181205-3187.html și arată că vânzările de monitoare de gaming ASUS și ASUS ROG au surclasat toți rivalii, reafirmând poziția lor drept cea mai populară alegere pentru jucătorii pe PC-uri.

Monitoarele ASUS ROG: Alegerea campionilor, a jucătorilor profesioniști și a evenimentelor internaționale

Monitoarele de gaming ASUS ROG sunt de mult timp prima alegere a jucătorilor profesioniști din toată lumea, iar anul acesta nu a făcut excepție. În 2018, monitoarele ROG au fost alese de numeroase echipe de “e-sports”, ce concurează pe scena internațională, incluzând: “Ninjas in Pyjamas”, o renumită echipă suedeză specializată în Counter Strike: Global Offensive (CS:GO); “Rogue Warriors”, o trupă de top din China cu rezultate în League of Legends (LoL), PlayerUnknown’s, Battlegrounds (PUBG), Warcraft III, GKART și Hearthstone; “Refund Gaming”, prima echipă vietnameză de PUBG și “ASUS ROG Elite”, o echipă sârbească de LoL, ce a înregistrat cea mai rapidă creștere în liga Fortuna din Serbia.

Mai mult, monitoarele de gaming ROG s-au bucurat de o poziție proeminentă la numeroase turnee și evenimente. Printre acestea se numără: BlizzCon 2018, o sărbătoare epică americană a tuturor lucrurilor legate de Blizzard Entertainment; DreamHack Masters Stockholm 2018; PGI China 2018; CS:GO Asia Championships 2018 și Rift Rivals 2018.

Această popularitate printre jucătorii profesioniști și coordonatorii de evenimente de gaming deschide o listă lungă de distincții și aprecieri primite de ROG de la fani și mass-media, marca fiind prima opțiune în materie de monitoare pentru jocuri. ASUS și ASUS ROG au fost clasate drept cele mai bune branduri de monitoare de gaming în 18 țări diferite.

Un deceniu de inovații non-stop în industria monitoarelor de gaming

ASUS ROG are mai mult de zece ani de experiență în dezvoltarea de monitoare de gaming de top, ce încântă jucătorii din întreaga lume. Compania a introdus numeroase inovații, incluzând lansarea din anul 2012 a primului ecran de gaming cu rată de refresh de 144Hz. În urma acestui lucru, rata de reîmprospătare de 144Hz a devenit standard pentru fiecare eveniment important și turneu major de sporturi electronice. Doi ani mai târziu, ASUS ROG a lansat primul monitor pentru jocuri din lume cu rezoluție QHD și tehnologia G-SYNC.

În acest an, inovațiile ASUS ROG au continuat să-și facă apariția cu rapiditate, marcând multiple premiere mondiale. Printre acestea se numără:

ROG Swift PG258Q, primul și cel mai rapid monitor de jocuri din lume, ce furnizează o rată de reîmprospătare de 240Hz;

ROG Swift PG27UQ, primul monitor din lume 4K HDR cu rată de reîmprospătare de 144Hz;

ROG Swift PG27VQ, cel mai rapid monitor curbat din lume, cu sincronizare ASUS Aura Sync RGB;

ROG Swift PG65, ecranul gigant de 65 de inci pentru gaming 4K HDR la frecvențe de până la 120Hz.

Tot în acest an, cu prilejul CES 2018, ROG a făcut senzație cu prezentarea lui ROG Bezel-Free Kit, un sistem inovator de lentile cu prindere rapidă, pentru configurații multi-monitor, care ascunde efectiv spațiile dintre ecrane, pentru a spori efectul de imersiune panoramică.

Sărbătorește succesul nostru pe rețelele sociale și câștigă un monitor ASUS sau ASUS ROG

Pentru a celebra realizarea noastră – marca de monitoare de gaming Numărul 1 – ASUS ROG le oferă utilizatorilor de pe rețele sociale din întreaga lume șansa de a câștiga un monitor ASUS sau ASUS ROG.

Va fi ales aleatoriu câte un câștigător din toate intrările valide, pe fiecare platformă social media. Regulile pentru concurs sunt simple. Dacă postările ASUS și ASUS ROG vor atinge 111 redistribuiri pe Twitter, vom oferi un ecran ASUS VG278Q. La 1.111 redistribuiri, premiul devine un ROG Strix XG27VQ. Dacă vom ajungem la 11.111 de redistribuiri, atunci premiul va fi un ROG Strix XG35VQ. În cele din urmă, dacă ajungem la valoarea de 111.111, atunci câștigătorul va primi un ROG Swift PG27UQ – monitorul nostru de jocuri cu diagonala de 27 de inci, rezoluție 4K UHD cu G-SYNC și HDR, cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz pentru jocuri fluide. Competiția va fi transmisă și pe Instagram. Singura diferență este că urmăritorii trebuie să apese butonul Like la postarea noastră pe Instagram. Premiile oferite pentru numărul de like-uri vor reflecta situația descrisă mai sus.