COMUNICATE — January 9, 2019 at 10:22 am

Dell oferă inovații PC și software dedicate pentru experiențe intuitive și optime

by

Pe baza a peste 30 de ani de inovații dedicate, Dell prezintă o multitudine de produse și experiențe software noi și îmbunătățite în cadrul premiatelor sale portofolii Latitude, XPS și Inspiron.

„CES este primul târg al anului și, având în vedere că ianuarie este adeseori privită ca fiind luna obiectivelor ambițioase, Dell vine la CES cu noi produse care ajută oamenii să își realizeze potențialul maxim”, a declarat Sam Burd, președinte Client Solutions Group în cadrul Dell. „Promovăm inovația și oferim dispozitive și experiențe care fac munca și jocul mai fluente și mai plăcute”.

Noul Latitude 7400 2-în-1 transformă experiența PC

Oamenii vor mai mult de la tehnologia zilelor noastre, dorind portabilitate și conectivitate fără a sacrifica performanțele, precum și un dispozitiv frumos și cu timpi de reacție rapizi. Noul Latitude 7400 2-în-1 oferă toate acestea, împreună cu ceea ce pare a fi un al șaselea simț: abilitatea de a fi pregătit de folosire chiar și înainte ca utilizatorii să îl atingă. Fiind primul PC din lume care utilizează un senzor de proximitate bazat pe tehnologia Intel® Context Sensing, acest dispozitiv 2-în-1 este echipat cu funcția ExpressSign-in, care detectează prezența utilizatorului, activează sistemul și imediat realizează scanarea pentru recunoașterea facială în vederea autentificării prin intermediul Windows Hello. Chiar și atunci când utilizatorul pleacă din fața lui pentru o pauză, dispozitivul recunoaște faptul că utilizatorul a plecat și se blochează pentru a conserva bateria și din motive de securitate.

Latitude 7400 2n1Câștigător al unui premiu de inovație la CES 2019, Latitude 7400 2-în-1 este cel mai mic dispozitiv 2-în-1 comercial de 14” din lume. Balamaua sa cu efort de torsiune variabil asigură o deschidere ușoară, iar dispozitivul vine cu un finisaj nou și frumos de aluminiu prelucrat, Titan Gray. De asemenea, va fi primul dispozitiv Latitude care va utiliza ambalajele Dell din plastic recuperat din mări și oceane.

În pofida dimensiunii reduse, inginerii Dell nu au sacrificat performanța, autonomia bateriei, conectivitatea, porturile sau funcțiile IT certificate. De fapt, pe baza testelor preliminare, se preconizează că Latitude va oferi cea mai mare autonomie a bateriei din clasa sa. Dispozitivul este proiectat pentru a funcționa timp de 24 de ore cu o singură încărcare, iar tehnologia Dell ExpressCharge reîncarcă bateria la 80% în doar o oră.

Noul XPS 13 este dotat acum cu cameră web montată în partea de sus și prezintă o nouă opțiune de culoare

Dell a perfecționat XPS 13, un notebook subțire și ușor de 13”, câștigător de premii, camera web fiind acum montată în partea superioară pentru o experiență video mai bună și oferind o nouă opțiune de culoare, Frost. Fiind un alt câștigător al premiilor pentru inovație CES 2019 și cel mai premiat produs Dell din istorie, XPS 13 este dorit deopotrivă de profesioniști și consumatori. Având doar 2,25 mm, cel mai mic webcam al Dell permite XPS să își păstreze emblematicul ecran InfinityEdge, acesta fiind mutat în partea de sus a ecranului pentru o experiență video mai bună. XPS 13 este, de asemenea, primul notebook din portofoliul Dell dotat cu Dolby Vision®.

Dell XPS 13 - CES 2019Dolby Vision transformă divertismentul cu o calitate a imaginilor ultra realistă: luminozitate, contrast și culoare extraordinare, care transformă divertismentul în realitate. În comparație cu o imagine standard, Dolby Vision poate genera culori nemaiîntâlnite, zone de intensitate luminoasă de până la 40 de ori mai mare și zone negre de 10 ori mai închise la culoare. Rezultatul este o imagine rafinată, naturală, care vă va face să uitați că priviți un ecran.

Acum și mai puternic datorită procesoarelor Intel ® Core™ de a opta generație cu patru nuclee, XPS 13 este încă cel mai puternic laptop de 13” din clasa sa5. XPS 13 oferă un interior din fibră de sticlă împletită, de o culoare alb arctic mai intensă și cu o nouă opțiune de culoare Frost anodizată la exterior, adăugându-se versiunilor existente Rose Gold și White și Black și Silver.

Design funcțional îmbunătățit pentru Inspiron 7000 2-in-1, cu primul spațiu de depozitare pentru creionul de mărime naturală în balama

Noile dispozitive Inspiron 7000 2-in-1 de 13” și 15” echipate cu cele mai recente procesoare Intel® Core™ de a opta generație, prezintă un design premium, cu carcasă de aluminiu, margini înguste și un finisaj diamantat pe muchia clichetului. Un spațiu de depozitare în premieră, amplasat în balama6, adăpostește creionul Active Pen inclus, de mărime naturală, care este la îndemână, indiferent de modul în care este utilizat dispozitivul. Concepută pentru formă și funcționalitate, noua tastatură integrează butonul de alimentare și cititorul de amprentă într-o nouă tastă de pornire/oprire, care face parte din tastatura în sine. Acest lucru a permis adăugarea unei tastaturi numerice, o premieră la dispozitivele Dell 2-în-1 de 15” cu margini înguste.

Noile dispozitive Inspiron 7000 2-în-1 sunt dotate și cu tehnologia Adaptive Thermal, care permite sistemului să își ajusteze profilul de performanțe în funcție de modul în care îl ține clientul. Dispozitivul își modifică profilul energetic pentru a genera mai puțină căldură când este ținut pe picioare pentru vizionarea unui film și își ajustează performanța pentru productivitate maximă atunci când se află pe o masă de lucru.

Dell Cinema trece la un nou nivel, cu actualizări ale tehnologiilor CinemaColor, CinemaSound și CinemaStream

Productivitatea mobilă nu este tot ceea ce au de oferit aceste noi PC-uri. Culori vibrante, o excelentă claritate a sunetului și prioritizarea transmiterii de conținut sunt dotări standard la noul XPS și la anumite dispozitive Inspiron, perfecte pentru vizionarea celor mai noi filme. Dell Cinema, care oferă o captivantă experiență cinematografică pe un PC, continuă să evolueze cu noi funcționalități și actualizări.

Vă puteți bucura de culori mai profunde și mai bogate, prin intermediul tehnologiei CinemaColor 2.0, care este completată de tehnologia Dolby Vision™. Volumul, basul și dialogurile sunt, de asemenea, îmbunătățite datorită tehnologiei CinemaSound 2.0. Funcția Sound Optimization, disponibilă pe dispozitivele Dell 2-în-1, ajustează automat egalizarea pentru experiența optimă, indiferent de poziția dispozitivului. Waves MaxxAudio NX identifică mișcările capului prin intermediul camerei dispozitivului, asigurând optimizarea audio la 360 de grade în căști, menținând orientarea sunetului în funcție de poziția utilizatorului.

De asemenea, CinemaStream 2.0 ameliorează experiența de streaming video, cu până la de zece ori mai puțin buffering și o îmbunătățire a calității video de până la șase ori8. Aceasta detectează și prioritizează automat traficul de rețea critic canalizând lățimea de bandă maximă necesară pentru transmisiunile live și convorbirile video, pentru o experiență optimă, fără întreruperi.

Dell Mobile Connect oferă o mai bună integrare între PC și smartphone

De la lansarea sa la CES 2018, Dell Mobile Connect a facilitat peste 30 de milioane de apeluri telefonice și mesaje text, ajutându-i pe utilizatori să evite divizarea atenției lor între PC și smartphone. Dell a consolidat această ofertă cu funcționalitatea suplimentară de transfer de fișiere wireless, care le permite utilizatorilor Android să mute fotografii și alte fișiere prin metoda „drag and drop” de pe telefon pe PC și invers, chiar și fără o conexiune la internet.

În plus, Dell prezintă o capabilitate viitoare care va face posibilă integrarea smartphone-ului în experiența VR, permițând jucătorilor să primească notificări, să facă apeluri telefonice și să răspundă la mesaje text. Utilizatorii Android pot chiar să își acceseze aplicațiile mobile prin selectarea unui model 3D virtual al telefonului lor și prin operarea tactilă a acestuia în interiorul experienței VR.

2019 aduce mai multe premii pentru produsele Dell și pentru inițiativele de sustenabilitate

În această săptămână, Dell sărbătorește câștigarea a nouă premii pentru inovație la CES 2019, pentru produse din portofoliile sale Alienware, Dell Precision, XPS, Latitude, Gaming și Monitoare. În plus, compania a obținut două premii de la Agenția pentru Protecția Mediului (EPA) a Statelor Unite pentru inițiativele sale de refolosire a aurului și de reciclare. Dell și-a atins obiectivul din programul 2020 de a recupera 900 de tone de produse electronice folosite. Compania se pregătește să își depășească obiectivul de a refolosi 45.000 de tone de materiale reciclate în produsele Dell, până la Ziua Pământului din aprilie 2019.

Disponibilitate

  • Noul Dell XPS 13 va fi disponibil în februarie
  • Dell Latitude 7400 2-in-1 va fi disponibil la începutul lunii martie
  • Dell Inspiron 7000 2-in-1 va fi disponibil la mijlocul acestui an
  • Dell Cinema cu funcții îmbunătățite va fi disponibilă pe noul XPS 13 și anumite laptopuri Inspiron
  • Dell Mobile Connect este disponibilă gratuit pe toate dispozitivele pentru utilizatori XPS, Inspiron, Vostro, Alienware și Dell G Series cu Windows 10. Este compatibilă cu smartphone-urile Android și iOS.