COMUNICATE — January 10, 2019 at 5:38 pm

BRD susține echipele de robotică la un schimb educațional la Paris

by

Exchange robotica Paris_by Nicolae Anghel (1)O delegație formată din 5 echipe de robotică din România va participa (cu sprijinul BRD – Groupe Société Générale) la un schimb educațional la Paris, în perioada 9-13 ianuarie 2019, în cadrul programului „Robotique, un nouveau sport d’equipe”.

Organizat în parteneriat cu Asociația Nație prin Educație și Școala Americană din Paris, programul inițiat de BRD se desfășoară în cadrul Sezonului Romania-Franța 2019 și contribuie la dezvoltarea comunității de robotică și a educației STEM în România.

„Implicarea BRD în programul «Robotique, un nouveau sport d’equipe» are la bază un interes legitim din partea noastră, atât ca susținător activ al educației STEM din România, cât și ca partener și mecena al Sezonului România – Franța, care a debutat la finalul anului trecut. Pentru BRD, Sezonul este o oportunitate de a găsi noi direcții de dezvoltare a programelor de cultură și de educație pe care le inițiem sau le susținem, și concret, în acest caz, de dezvoltare a noii generații de creatori de tehnologie din România, a declarat Roxana Milos, Brand Communication Manager, BRD – Groupe Société Générale.