COMUNICATE — January 11, 2019 at 2:58 pm

Seagate oferă soluții de stocare potrivite în orice viață digitală

by

Seagate Technology a anunțat astăzi o extensie a portofoliului cu numeroase noi modele, incluzând noi SSD-uri la CES 2019. De la gameri la gurus ai Instagramului și vizionari creativi, Seagate oferă soluții de stocare a datelor care permit utilizatorilor să trăiască cât mai bine din punct de vedere digital în contextul de astăzi care este în continuă schimbare.

Astăzi, consumatorii au mai multe modalități ca oricând să consume conținut, conducând nevoia de a crea, distribui și gestiona eficient datele. Potrivit unui studiu IDC sponsorizat de Seagate, cinci miliarde de consumatori interacționează în prezent cu date în fiecare zi. Până în 2025, numărul va ajunge la șase miliarde, sau 75% din populația lumii.

Consumatorii au nevoie de metode fiabile de a colecta, proteja, gestiona și accesa o bună parte din aceste date și cele mai recente produse ale Seagate – inclusiv LaCie® Mobile Drive, LaCie Mobile SSD, HDD Seagate Backup Plus, FireCuda® 510 și BarraCuda® 510 SSD-uri interne și IronWolf® 110 NAS SSD – sunt concepute pentru a se potrivi unei varietăți de nevoi de stocare a datelor.

Un simbol pentru stocarea cu stil

Brand-ul premium de la Seagate, Lacie continuă să livreze soluții de stocare reprezentative pentru toți utilizatorii care își doresc un design perfect. LaCie Mobile Drive este ideal pentru o librărie digitală în continuă creștere cu a sa capacitate fiind limitată la un masiv 5 TB. Iar când este nevoie de un transfer rapid de fișiere, LaCie Mobile SSD reprezintă soluția perfectă cu viteze de până la 540 MB/s și capacități de stocare de până la 2 TB.

Soluția de stocare pentru amintirile tale favorite

Fotografii, filme, documente, telefoane, tablete, laptopuri. Actualul consumator are o lume digitală formată din mai multe părți. Seagate Backup Plus este o familie de hard disk-uri portabile externe pentru a ajuta la echilibrul zilnic al vieții și a oferi liniște.

Backup Plus Slim (capacități 1TB și 2TB) și Backup Plus Portable (capacități 4TB și 5TB) sunt echipate cu finisaje din aluminiu disponibile în negru, albastru și argint și oferă backup automat.

Avantajul tău rapid în gaming

firecuda-heroleftvert-761x208Nu te teme, jucătorule de PC. În epoca Esports și live-stream, Seagate îți ia în serios nevoia de viteză. FireCuda 510 M.2 PCIe NVMe SSD oferă performanțe ridicate, cu viteze mari de citire și scriere pentru experiența de joc perfectă. Procesarea video clară 4K și IOPS mare permite jucătorilor să ruleze mai multe fluxuri și programe video simultane – esențiale pentru înregistrarea pe gameplay și streaming.

barracuda-sata-barracuda-510-lockup-480x503Pentru o persoană care face multitasking de calitate și solicită performanță, modelul BarraCuda 510 M.2 PCIe NVMe SSD oferă viteze superioare pentru accelerarea aplicațiilor, cu un factor de formă ultra-mic pentru laptopuri ultra-subțiri, mini-PC-uri și desktop-uri. Este tot ce vă place despre marca BarraCuda, acum într-un factor de formă M.2.

hdd-ssd-nas-box-577x373Primul SSD construit special pentru NAS

SSD-ul IronWolf 110 de la Seagate este primul SSD din lume construit pentru NAS. Acesta este conceput pentru fiabilitate la nivel enterprise, este construit să funcționeze non-stop și oferă capacități de până la 3,84 TB. Tehnologia exclusivă Durawrite® de la Seagate vă ajută să accelerați citirea și scrierea, să extindeți durata de viață a flash-ului și să furnizeze până la 7000 TBW pe unitatea de capacitate de 3,84 TB.