COMUNICATE — January 23, 2019 at 2:23 pm

Cum să înveți blockchain și să fii plătit pentru asta

by

modexModex, App Store pentru blockchain, îi invită pe dezvoltatorii de blockchain să testeze tool-urile necesare scrierii de contracte inteligente (smart contracts), oferite gratuit, și să-și mărească veniturile înscriindu-se în platforma dedicată lor.

Modex îi incurajeaza pe toți dezvoltatorii și pasionații care vor să învețe blockchain să se înscrie acum în platforma, unde vor beneficia, pe lângă instrumentele necesare, și de o serie de avantaje și bonus-uri. Scrierea contractelor inteligente se face în Solidity, pe platforma Ethereum, iar dezvoltatorii au la dispoziție numeroase unelte de dezvoltare create de Modex: Source Code Auditing, Source Code Repository, Blockchain IDE, Test Net, Block Explorer și altele.

Pe lîngă o suită de beneficii, Modex oferă un program special în regim de colaborare (se lucreaza de acasa, part-time) pentru developerii familiarizați cu limbajul de programare Solidity care vor să fie în echipa Modex.

Dezvoltatorii de aplicații își pot vinde soluțiile prin Modex Marketplace, iar companiile le pot achiziționa direct sau pot comanda dezvoltarea unor aplicații speciale, în funcție de nevoile lor.

Developerii care doresc sa se inscrie în platformă pentru a beneficia de suita de beneficii au la dispoziție adresa support@modex.tech pentru asistența din partea echipei tehnice.