COMUNICATE — January 30, 2019 at 7:06 pm

Serviciile de imprimare și produsele software Xerox sunt premiate de IDC și Buyers Lab

by

Xerox_registered markTehnologiile pentru locul de muncă, serviciile, produsele software și aplicațiile Xerox continuă să fie apreciate de specialiștii industriei – de data aceasta compania primind distincții oferite de IDC și de Keypoint Intelligence – Buyers Lab.

„Ambele premii reflectă eforturile pe care le întreprindem la Xerox pentru a optimiza modul în care utilizatorii își desfășoară munca – mai sigur, cu ajutorul automatizărilor și mult mai simplu,” explică Joanne Collins Smee, chief commercial officer, Xerox. „Suntem extrem de încântați să primim astfel de distincții, deoarece nu fac decât să ne confirme faptul că munca noastră realmente ușurează viața clienților. Vom continua să dezvoltăm cele mai inovatoare și mai inteligente soluții de pe piață, pentru a îmbunătăți în continuare modul în care oamenii comunică, se conectează și lucrează.”

IDC MarketScape numește compania Xerox lider pe segmentul ofertelor de servicii pentru documente

Xerox este lider în raportul IDC MarketScape: Worldwide Contractual Print and Document Services Hardcopy 2018–2019 Vendor Assessment.

„Studiul demonstrează, încă o dată, poziția de leadership pe care Xerox o ocupă de multă vreme pe această piață, mulțumită unei game diverse de produse software și soluții de service,” declară Robert Palmer, research vice president, Imaging, Printing, and Document Solutions, IDC„Importanța acordată de Xerox securității și transformării digitale au contribuit la această poziție și au ajutat compania să se diferențieze de competitori.”

Pe lângă distincțiile primite pentru oferta de soluții pentru transformarea digitală, raportul IDC MarketScape a mai menționat și că „Xerox oferă nu doar soluții de imprimare, ci și management end-to-end pentru întreaga infrastructură de imprimare a unui birou.” Alte puncte forte incluse în raport sunt abordarea privind securitatea cibernetică, modelul global de livrare a serviciilor, flexibilitatea și scalabilitatea serviciilor de management al imprimării și experiența pe piețe specializate.

Aplicațiile pentru imprimare și conectorii Xerox câștigă premiul Software Line of the Year

Pentru a cincea oară, Xerox a câștigat prestigioasa distincție Document Imaging Software Line of the Year acordată de Keypoint Intelligence – Buyers Lab. Conform analizei grupului, portofoliul extins de aplicații pentru echipamente multifuncționale (MFP) și conectori dezvoltat de Xerox și de parteneri a fost principalul atu care i-a adus acest premiu companiei.

De asemenea, în analiză se fac remarcate și o serie de soluții de imagistică pentru documente, cum ar fi Asistentul inteligent pentru locul de muncă Xerox, DocuShare®, Workplace Suite, Aplicația Xerox Easy Translator și Serviciile pentru automatizarea fluxurilor de lucru.

„Piața soluțiilor de imagistică pentru documente continuă să evolueze, iar accentul cade acum pe aplicații software și, cel mai recent, pe aplicațiile pentru MFP-uri,” spune Jamie Bsales, director, Solutions Analysis, Keypoint Intelligence – Buyers Lab. „Analiza noastră arată că Xerox se află în fruntea acestei tendințe mulțumită tehnologiei bazate pe aplicații a asistentului pentru locul de muncă, precum și datorită unui portofoliu solid de aplicații tradiționale de imagistică pentru documente.”