COMUNICATE — January 31, 2019 at 4:23 pm

FSP lansează modelul CMT340 o nouă carcasă RGB pentru gaming

by

CMT340-1 (6)FSP, un nume cunoscut la nivel mondial pe piaţa surselor de alimentare și a echipamentelor pentru PC, anunță disponibilitatea modelului CMT340, o carcasă RGB destinată pasionaţilor de gaming. Aceasta este de departe una dintre cele mai compacte carcase mid-tower, capabilă să acomodeze un radiator de 360mm. Cu toate acestea, este suficient de mare pentru a avea patru ventilatoare RGB customizabile. Acestea, împreună cu panourile laterale confecţionate din sticlă securizată “Galaxy Dark”, o face să fie perfectă pentru pasionaţii de gaming ce vor un stil aparte, dar care nu dispun de un buget generos.

CMT340 este varianta compactă, dar îmbunătăţită, a premiatului model ATX mid-tower CMT510. Astfel, regăsim aici un design atractiv, cu finisaje pe negru, șasiul din oțel solid şi caracteristicile definitorii ce au contribuit la succesul modelului CMT510. Carcasa poate susține atât radiatoare de 120mm/140mm/240mm/360mm pentru răcirea cu lichid, cât și ventilatoare pentru răcirea pe aer. Cele patru ventilatoare RGB ale lui CMT340 sunt configurabile și compatibile cu ASRock Polychrome Sync, Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion și MSI Mystic Light Sync.

CMT340 este o arcasă ce ţine cont de cerinţele unui gamer, atât în materie de design cât şi de utilitate. Pe lângă multiplele posibilități de răcire, trei filtre de praf dispuse în zone diferite asigură integritatea sistemul. Din punct de vedere al compatibilităţii cu plăcile de bază existente, CMT340 suportă formatele Mini-ITX, MicroATX dar și ATX, având 7 sloturi de expansiune.

Iluminare RGB

Prin intermediul lui CMT340, FSP continuă misiunea de a oferi carcase de gaming accesibile ce satisfac nevoile chiar și celor mai dedicați gameri. CMT340 este compatibilă cu toate tehnologiile disponibile de control a iluminării RGB, astfel încât cele patru ventilatoare RGB de 120mm, din dotare, vor fi valorificate la maxim. Acestea pot funcționa și independent, utilizatorul putând alege unu din efectele RGB presetate (Static, Blending, Carnival, Gradient, Rainbow Fusion, precum şi multe altele). Trecerea prin diferitele moduri de iluminare cât și sincronizarea cu placa de bază se face cu ușurință prin intermediul butonului RGB aflat pe panoul frontal a lui CMT340. Toate efectele RGB sunt vizibile în întregime și pot fi admirate prin cele două panouri din sticlă securizată “Galaxy Dark”, dispuse atât frontal cât și pe lateralul lui CMT340. Fluxul de aer din interiorul carcasei este asigurat de gurile pentru ventilație (protejate cu filtre de praf) de pe podea şi plafon, precum și prin spațiul dintre panoul frontal și șasiul carcasei.

Spaţiu suplimentar pentru radiatoare

CMT340 se adresează entuziaștilor de gaming și permite multiple posibilități de răcire. Carcasa poate susține un radiator de 360mm sau trei ventilatoare de 120mm dispuse frontal, în timp ce un radiator de 240mm sau două ventilatoare de 120mm/140mm pot fi montate pe plafon. Carcasa poate să acomodeze coolere de procesor de până la 160mm înălțime, precum și plăci video de până la 350mm lungime.

Având masca sursei decupată pentru a permite accesul vizual către sursa de alimentare, CMT340 este o carcasă compactă însă cu un interior spațios ce se pliază perfect pe dorințele gamerilor de astăzi.

Carcasă pregătită pentru gaming

Șasiul lui CMT340 este construit din oțel SPCC și este acoperit integral cu un strat de vopsea negru mat ce oferă un aspect high-end. Iluminarea RGB customizabila transformă CMT340 într-o carcasă cu un design spectaculos chiar de la prima pornire a sistemului.

Panoul I/O este amplasat ergonomic în partea de sus a panoului frontal oferind acces facil la cele două porturi USB 3.0, conectorii de Căști și Microfon, butoanele de Power și Reset precum și la butonul pentru schimbarea modului de funcționare RGB. În interior, sistemul flexibil de montare permite un aranjament curat al cablurilor, oferind sistemului un aspect ordonat şi profesional. Spațiul de stocare integrat poate fi suplimentat cu două unități de 2.5″ și două unități de 3.5″, putând acomoda plăci de bază Mini-ITX, Micro-ATX dar și ATX.

Specificaţii cheie CMT340

  • Două panouri “Galaxy Dark” din sticlă securizată
  • Patru ventilatoare RGB LED de 120mm
  • Suportă patru ventilatoare de 120mm sau două de 140mm
  • Suportă un radiator de 360mm (frontal)
  • Suportă un radiator de 240mm (deasupra)
  • Suportă 2x 2.5/3.5” și 2x 2.5” unități de stocare

Pentru mai multe informații despre CMT340, vizitați https://www.fsplifestyle.com/PROP191003470/

MSRP: 69 EUR.