Data Center / Storage — February 11, 2019 at 8:02 am

Veeam rulează all-in cloud și capătă mobilitate cu upgrade-uri la soluțiile dezvoltate

by

veeamVeeam a prezentat noi versiuni ale ofertelor sale software, care vizează să ajute furnizorii de soluții să-și îmbunătățească infrastructurile de stocare multi-cloud ale clienților. Veeam a introdus actualizarea Veeam Availability Suite 9.5, o îmbunătățire semnificativă a nivelului cloud și a mobilității, implementând și replicarea cloud, compatibilitatea GDPR și prevenirea malware-ului. Compania a integrat de asemenea protecția datelor AWS de la achiziția din ianuarie 2018 a N2WS, acțiune prin care și-a îmbunătățit programele de licențiere și a introdus noi capabilități destinate furnizorilor de servicii cloud. Noile îmbunătățiri sunt menite să ajute compania Veeam să devină lider în industria de reținere a datelor în cloud, mobilitate cloud, securitate și conformare cloud.

Noua actualizare pentru Veeam Availability Suite 9.5 este cea mai importantă dintre modificări, cu scopul de a oferi o modalitate simplă clienților de a folosi cloud ca parte a strategiilor lor IT. Acesta include o îmbunătățire a depozitului său de rezervă, care permite adăugarea ușoară a unei capacități mai performante la nivel local. Această îmbunătățire permite backup-uri la nivel de cloud, pe baza capacității sau a preferințelor de timp. În ceea ce privește mobilitatea cloud, Veeam Availability Suite este acum capabil să recupereze datele pentru a lucra direct pe cloudul AWS și Azure Stack, pe lângă cloud-ul Microsoft Azure.

Veeam a introdus, de asemenea, Veeam DataLabs pentru a oferi clienților opțiuni sporite de securitate și de gestionare a datelor. Pentru clienții care stochează date referitoare la cetățenii Uniunii Europene, Veeam DataLabs poate adăuga script specific pentru GDPR, care garantează că, atunci când datele sunt recuperate, datele cetățenilor care și-au exercitat dreptul de a fi uitați nu sunt recuperate accidental. De asemenea, face analize de securitate pe mașinile virtuale înainte ca acestea să fie recuperate pentru a împiedica returnarea accidentală a ransomware-ului.

Clienții pot alege fie să nu recupereze mașinile virtuale afectate de ransomware, fie să le restaureze fără conectivitate în rețea, astfel încât problemele să poată fi curățate. Veeam construiește, de asemenea, mașini de învățare în Veeam Availability 9.5 ca o modalitate de a căuta în mod proactiv probleme hardware sau software și oferă clienților posibilitatea de a remedia automat astfel de probleme sau de a decide dacă să remedieze de la caz la caz.

De asemenea, sunt noi îmbunătățiri ale tehnologiei Veeam Cloud Connect Replication, care permite furnizorilor de servicii care lucrează cu directorul vCloud al VMware, care ajută utilizatorii să-și valorifice investițiile existente în rețea, infrastructură și administrare pentru recuperarea în caz de dezastru ca ofertă de servicii. Cel de-al doilea avantaj major de la Veeam este disponibilitatea Veeam pentru AWS, care este acum integrată cu capabilitățile N2WS de backup și recuperare nativă.Ca parte a acestui fapt, Veeam aduce acum obiecte bazate pe stocare pe care platforma Veeam Availability poate să le desfășoare local sau în cloud.