NEW TECHNOLOGY — February 12, 2019 at 8:56 am

Colaborare pentru accelerarea transformării digitale în mediile de producție

by

Foto: iStock

Compania de Dezvoltare Economică din Singapore (EDB), McKinsey & Company, SAP, Siemens și TÜV SÜD au anunțat o colaborare pentru a sprijini companiile mari și mici, pe scară largă, prin adoptarea tehnologiilor Industry 4.0. Colaborarea își propune să dezvolte instrumente și oferte care să accelereze transformarea digitală a producătorilor în Singapore și la nivel internațional. Acest lucru este realizat prin valorificarea expertizei colective, fiecare companie contribuind după cum urmează, cu inovațiile sale.

EDB, agenția economică principală a Singapore, se va concentra pe dezvoltarea industriei și construirea ecosistemului pentru a-și transforma industriile și pentru a crea oportunități de locuri de muncă bune în Singapore.

McKinsey & Company, o firmă de consultanță globală în management, va servi drept partener de cunoștințe, cu experiența sa în a ajuta companiile să realizeze reproiectarea proceselor, cartografierea tehnologică și dezvoltarea capacităților organizaționale.

SAP, lider mondial în software-ul de afaceri și tehnologiile digitale, ajută companiile din industria prelucrătoare să devină mai inteligente, cu agilitatea proceselor de la start la final și inovarea în afaceri.

Siemens oferă un portofoliu holistic și specific industriei pentru transformarea digitală a industriilor discrete și a proceselor. Acesta cuprinde automatizarea, precum și software-ul industrial, comunicarea industrială, securitatea industrială și serviciile industriale, inclusiv consultanță pe întreaga durată a ciclului de viață pentru a sprijini producătorii să-și implementeze proiectul individual de transformare digitală.

TÜV SÜD, companie globală de testare, inspecție, certificare și instruire, asigură că soluțiile Industry 4.0 sunt sigure, sigure și fiabile.

În 2017, EDB și TÜV SÜD au lansat Indicele de pregătire pentru industria inteligentă, care este un instrument de diagnosticare pentru a ajuta companiile să-și evalueze disponibilitatea de transformare. Indexul a fost aplicat substanțial în Singapore și este lansat în Indonezia, Thailanda, India, SUA, Europa și Japonia. Ca un pas următor, EDB, în colaborare cu McKinsey & Company, SAP, Siemens și TÜV SÜD, va îmbunătăți Indexul cu un instrument computațional care ajută companiile să identifice și să recomande prioritizarea domeniilor și inițiativelor digitale pe baza scorului lor individual de pregătire performantă. Această “Matrice de prioritizare” va fi lansată la Hannover Messe 2019, alături de un white-paper care detaliază conceptul și dezvoltarea sa.