Foto-Video-Audio — February 14, 2019 at 1:18 pm

Camera auto NAVITEL R600 Quad HD disponibilă pe piața autohtonă

by

R600_QHD_1NAVITEL anunță disponibilitatea în România a unei noi camere auto NAVITEL R600 Quad HD. Această cameră compactă este un dispozitiv de înaltă calitate, cu o rezoluție video extrem de ridicată.

NAVITEL R600 Quad HD este o cameră auto  DVR cu un procesor nou, mai puternic, care furnizează imagini de calitate excelentă pentru înregistrări clare. Având un obiectiv din sticlă de înaltă calitate, în patru straturi, acest dispozitiv modern este foarte util atât pe drum cât și în parcare pentru „securizarea” automobilului.

Noul DVR se diferențiază de legendarul modelul R600 prin rezoluția video Quad HD superioară, dar suportând în continuare și o înregistrare Full HD la la 60fps. Numele Quad HD reflectă faptul că are o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, adică de patru ori mai mare decât rezoluția HD, de 720p. Quad HD sau prescurtat QHD, este un standard de rezoluție mai nou, utilizat pe scară largă pentru monitoarele de calculator, laptop-uri și smartphone-uri.

NAVITEL R600 Quad HD are un unghi panoramic de vizualizare de 170°. Toate fișierele putând fi stocate pe un card suplimentar microSD de până la 256 GB.

NAVITEL R600 Quad HD are un ecran cu o rezoluție de 960 x 240 pixeli, de 2 inch și un microfon încorporat ce oferă o înregistrarea audio de înaltă calitate.

Funcția G-senzor salvează videoclipuri importante în caz de urgență, aceasta se activează la accelerație sau frânare bruscă, rotația mașinii și alte situații extraordinare care o declanșează. În astfel de cazuri, fragmentele video vor fi marcate ca imagini speciale și vor fi protejate de suprascriere. O alta funcție importantă este modul de parcare. NAVITEL R600 Quad HD poate detecta vibrații sau mișcări și poate începe înregistrarea chiar și atunci când mașina este parcată, șoferul este absent și dispozitivul este oprit.

NAVITEL R600 Quad HD poate fi instalat cu ușurință în mașina cu ajutorul accesoriilor incluse în pachet, cu banda 3M de pe bază direct pe parbriz. De asemenea, acest model se livrează ca și celelalte camere Navitel, cu un voucher ce va permite utilizarea aplicației de Navigație GPS, Navitel Navigation, gratuit timp de un an, pe care o puteți instala de pe Play Store sau App Store.

Acest nou model, Navitel R600QHD, este dinsponibil începând din aceasta lună în magazinele online, iar pentru o perioadă limitată și într-un pachet bundle având card microSD de 64GB inclus.

Pentru mai multe informații, puteți contacta partenerul Navitel în România: MGT Educational / www.mgt.ro