Aplicatii — February 14, 2019 at 1:35 pm

Noile aplicații Xerox ConnectKey accelerează transformarea digitală în companii

by

New-Xerox-ConnectKey-AppsXerox lansează noi soluții în portofoliul de aplicații pentru echipamentele cu tehnologia ConnectKey, care le permit organizațiilor să își conecteze mai ușor membrii la platforme de business cum ar fi Salesforce, QuickBooks Online și Concur, să sprijine managementul relațiilor cu clienții, al contabilității și al facturării și să eficientizeze procesele. Mai mult, achiziționarea și implementarea aplicațiilor este mai simplă ca oricând mulțumită unui nou site de e-commerce.

Morrell Group – o organizație care oferă servicii complete de inginerie și design pentru automatizarea proceselor de control – a beneficiat deja de noile aplicații ConnectKey. Compania și-a redus costurile cu 25% prin automatizarea proceselor de distribuție a produselor cu ajutorul aplicației Sign Me, construită de MidAmerica Technology, un dezvoltator Xerox Personalized Application Builder. Aplicația digitalizează procesele ce implică un volum crescut de documente și crește viteza de livrare a produselor.

„Sign Me este o aplicație revoluționară care ne-a îmbunătățit enorm afacerea, permițându-ne să ne eficientizăm procesele și, ca rezultat final, să ne creștem profitul,” spune David Hajciar, manager operațiuni, Morrell Group.

Noile aplicații care vă simplifică munca

La Xerox, lucrăm în permanență la optimizarea portofoliului nostru de produse ConnectKey. Cele mai recente îmbunătățiri simplifică activitățile manuale, care consumă mult timp și oferă noi moduri de a aborda procesele tradiționale din birouri.

Familiile de echipamente Xerox VersaLink® și Xerox AltaLink® sunt compatibile cu aplicații precum:

  • Xerox Connect App for Salesforce: oferă acces la sistemul de management al relației cu clienții Salesforce direct de la interfața echipamentelor multifuncționale de imprimare (MFP); încărcați și distribuiți informații privind gestionarea vânzărilor scanând documentele direct către Salesforce.
  • Xerox Audio Documents App: transformați în siguranță documente în format fizic în fișiere audio, pentru acei angajați care fac naveta, pentru cei cărora le place să se ocupe de mai multe lucruri în același timp, sau pur și simplu pentru cei care preferă să asculte decât să citească documente lungi.
  • Xerox Connect App for QuickBooks Online: asigură un proces fără cusur de rambursare a cheltuielilor cu ajutorul scanării multiple a chitanțelor. Datele din chitanțe sunt extrase într-un raport de cheltuieli, trimise cu o notificare către utilizatorii care trebuie să le confirme, totul pentru un proces rapid de aprobare. Pentru utilizatorii Concur, va fi disponibilă o aplicație similară de management al chitanțelor până la finalul anului.
  • Xerox Forms Manager App: simplifică managementul formularelor multiple, reducând în același timp riscurile erorilor cauzate de arhivarea documentelor în format fizic. Cu ajutorul funcțiilor inteligente de trimitere prin coduri QR integrate, formularele scanate sunt automat distribuite către adresa de mail potrivită.

„Viitorul locului de muncă este acum, iar asta o demonstrează asistentul nostru inteligent pentru locul de muncă, un adevărat catalizator al transformării digitale,” a explicat Tracey Koziol, vice-președinte senior, Global Offerings, Xerox. „Evoluția platformei ConnectKey se înscrie în strategia noastră de accelerare a digitalizării, creștere a nivelului de productivitate pentru clienți și identificare a unor noi surse de profit pentru rețeaua de parteneri.”

O notă bună de la instituțiile de învățământ

Mulțumită perspectivei obținute prin colaborarea cu mii de clienți din domeniul educației, Xerox a dezvoltat aplicații și soluții care cresc productivitatea pentru profesori și studenți:

  • Xerox Connect App for Blackboard: oferă acces la un sistem de management al învățării de talie globală; documentele sunt digitalizate și stocate în contul Blackboard Learn direct de pe MFP.
  • Xerox Proofreader Service: verifică elementele de scriere în limba engleză, cum ar fi ortografia, gramatica, stilul și plagiatul.

Mai multă valoare pentru partenerii autorizați

Pe lângă un design îmbunătățit pentru a furniza o experiență de utilizare mai plăcută, galeria de aplicații Xerox oferă o piață de desfacere în regim de e-commerce unde partenerii autorizați pot să promoveze și să vândă aplicații. De asemenea, partenerii pot primi o cotă parte atunci când clienții lor achiziționează o aplicație.