Data Center / Storage — February 14, 2019 at 1:47 pm

Protecția datelor, simplificată cu noua platforma Arcserve

by

arcserveArcserve, furnizor de soluții de protecție a datelor, a lansat cea de-a treia generație Appliance Series, proiectate să furnizeze organizațiilor o soluție all-in-one care integrează funcționalitățile și aplicațiile on-site și offsite de backup, disaster recovery (DR) și high availability, o soluție completă care poate fi implementată în mai puțin de 15 minute.

Soluțiile Appliance Series, destinate recuperării în caz de dezastru, permit companiilor să realizeze copii ale sistemelor fizice și ale celor virtuale direct pe echipament, în cloud-ul privat sau public.

Soluția oferă o extindere a câmpului de stocare și un suport hardware onsite în maxim patru ore, cu opțiune de high availability pentru protecția continuă a datelor, cu fail-over și failback automatizat printr-o simplă apăsare pe buton.

Noua soluție elimină produsele fragmentate onsite și offsite pentru procesele de recuperare în caz de dezastru prin integrarea unui software eterogen, hardware cu nivel înalt de redundanță și servicii de cloud. De asemenea, soluția oferă o capacitatea efectivă de două ori mai mare decat modelele anterioare și un raport de deduplicare de până la 20:1.

Asigurarea disponibilității aplicațiilor este o provocare pentru echipele IT, după cum a arătat studiul recent realizat de Arcserve, din care a rezultat că doar 26% dintre factorii de decizie IT sunt extrem de încrezători în capacitatea lor de a realiza cu succes un proces de disaster recovery. În plus, un sondaj realizat de IDC a constatat că, în următoarele 24 de luni, 43% dintre factorii de decizie IT intenționează să își mute operațiunile în cloud privat local și 37% intenționează treacă la cloud privat găzduit.  Pe măsură ce organizațiile se transformă pentru a răspunde nevoilor consumatorilor digitali, controlul costurilor și al complexității proceselor de disaster recovery devine un imperativ”, a declarat Phil Goodwin, director de cercetare la IDC. “Tot mai multe companii se îndreaptă către medii hibride pentru a gestiona mai bine costurile și pentru a avea siguranța unor procese corecte de disaster recovery. Prin integrarea DR cu un appliace dedicat, Arcserve se detașează de abordările compeției și vine cu o ofertă la cheie, dedicată disponibilității aplicațiilor. Această abordare simplifică DR și duce la o mai bună utilizare a resurselor din infrastructură

Veracomp este distribuitor unic al solutiilor Arcserve în România.

“Promovarea celor mai inovative tehnologii și soluții reprezintă una dintre prioritățile Veracomp. În egală măsură, rolul nostru în calitate de distribuitor consultativ este de a ne asigura că partenerii au acces la informație și programe educaționale, iar transferul de know-how se realizează eficient pe întregul lanț de distribuție, așa încât beneficiile tehnologiei să fie pe deplin exploatate,” declară Valentin Agachi, BDM Arcserve, Veracomp.