COMUNICATE — February 15, 2019 at 7:35 pm

Dell EMC ajută firmele să gestioneze creşterea explozivă a volumelor de date nestructurate cu noile soluţii Isilon şi ClarityNow

by

Dell EMC_Isilon_F810Explozia datelor nestructurate cere noi abordări şi capabilităţi din partea organizaţiilor în sensul deblocării capitalului lor de date şi a transformării digitale. Pentru adresarea acestor provocări, Dell EMC a lansat o completare a sistemului amiral de stocare date Isilon All-Flash, precum şi lansarea noii soluţii software Dell EMC ClarityNow, care oferă organizaţiilor vizibilitate, control şi mobilitate asupra datelor nestructurate, atât on-premises, cât şi în cloud.

Multe firme caută azi să accelereze rezultatele de afaceri cu ajutorul puternicelor aplicaţii de date nestructurate de ultimă generaţie în zone precum analiza datelor, inteligenţa artificială şi electronic design automation (EDA). Astfel de workload-uri necesită adesea performanţele extreme ale stocării de date All-Flash. În acelaşi timp, multe organizaţii sunt supuse presiunilor de limitare drastică a achiziţiilor de echipamente şi de reducere a costurilor de operare IT. Într-un astfel de context, organizaţiile trebuie, de asemenea, să gestioneze eficient volumele în creştere de date nestructurate, astfel încât firmele să fie mai productive şi mai eficiente în eforturile lor de deblocare a potențialului datelor nestructurate deţinute.

“Modernizarea infrastructurii IT reprezintă un prim pas esenţial pentru atragerea iniţiativelor de afaceri digitale şi gestionarea mai eficientă a tuturor datelor”, a declarat Jeff Boudreau, președinte, Storage, Dell EMC. “Soluţia de stocare Dell EMC Isilon F810 scale-out NAS răspunde acestor provocări prin furnizarea de performanţe şi eficienţă extreme pentru susţinerea workload-urilor intense ale datelor nestructurate. Şi deoarece nimeni nu cunoaşte mai bine valoarea datelor în afara celor care le-au creat, Dell EMC ClarityNow oferă organizaţiilor o perspectivă holistică asupra datelor în medii de stocare de tip file şi cloud, şi permite utilizatorilor să localizeze, folosească şi să extragă valoarea din datele lor, oriunde ar fi acestea stocate.”

Isilon F810 oferă performanţe extreme, eficienţă şi capacitate

Pentru a satisface cerinţele de performanţă, Isilon F810 furnizează până la 250.000 IOPS şi lărgime de bandă de 15 GB/s per şasiu 4U cu o scalabilitate predictibilă şi liniară de până la 9M IOPS şi 540 GB/s aggregate throughput într-un singur cluster format din 144 de noduri.

Cu o rată de compresie inline de până la 3:1, Isilon F810 permite organizaţiilor să reducă cerinţele brute de stocare all-flash şi furnizează o capacitate de stocare efectivă cu până la 33% mai mare per TB în comparaţie cu ofertele majore ale competiţiei. Dispunând de o creştere corespunzătoare a densităţii de stocare, F810 oferă o capacitate efectivă de stocare de până la 2.2 PB per şasiu 4U şi de până la 79.6 PB într-un cluster cu 144 de noduri. Soluţia de stocare de mare densitate poate ajuta la reducerea amprentei în centrul de date şi a costurilor conexe, aici incluzând spaţiul fizic, energia consumată şi răcirea.

Respectând angajamentul Dell EMC de a furniza soluţii de stocare pregătite pentru viitor, noua platformă de stocare Isilon F810 se integrează lesne în clusterele Isilon existente, fără întreruperi şi fără nevoia de a efectua migraţii de date manual. Este un alt exemplu al modului în care organizaţiile pot continua să se bazeze pe inovaţia Isilon pentru acoperirea nevoilor lor viitoare de stocare date nestructurate.

Alimentat de sistemul de operare Isilon OneFS, Isilon F810 şi alte platforme Isilon all-flash, hibride şi de arhivare pot fi combinate într-un singur cluster care oferă avantaje importante pentru mediile IT moderne. Cu ajutorul Isilon OneFS şi al capabilităţilor sale extinse multi-protocol, organizaţiile pot consolida date, pot elimina silozurile ineficiente de stocare, pot simplifica managementul şi pot suporta o gamă largă de aplicaţii şi fluxuri de lucru pe o singură platformă de stocare. De asemenea, acest fapt permite organizaţiilor să fructifice tehnologiile puternice de analiză de date pentru a folosi valoarea capitalului de date acumulat. În scop de optimizare a resurselor de stocare şi de reducere suplimentară a costurilor, Isilon oferă şi storage tiering automat şi o integrare cloud, putându-se alege între furnizorii de cloud public şi cei de cloud privat.

Garanţie de reducere date Isilon F810 All-Flash

Sistemele de stocare Isilon sunt acoperite de Dell EMC Future-Proof Loyalty Program, care oferă clienţilor liniştea necesară şi satisfacţia garantată[iv], precum şi protecţia investiţională faţă de schimbările tehnologice ale viitorului. Dell EMC garantează, ca o caracteristică inclusă în program, că pentru orice nouă achiziţie a unei platforme Isilon F810, timp de un an de zile de la data livrării Isilon F810 va furniza capacitate logică utilizabilă, incluzând toate datele aferente, echivalentă cu de cel puţin două ori mai mult (2x) decât capacitatea fizică utilizabilă.

Dell EMC ClarityNow oferă management de date pentru IT şi utilizatori business

Noua soluţie software Dell EMC ClarityNow de management de date este proiectată pentru a ajuta organizaţiile să gestioneze eficient fluxurile lor de lucru bazate pe fişiere. ClarityNow este o soluţie cu grad ridicat de complementaritate faţă de Dell EMC Isilon şi ECS, permiţând o perspectivă globală unificată asupra sistemului de fişiere în medii de stocare distribuite eterogen şi în cloud. Soluţia permite IT-ului să obţină informaţii mai bune despre utilizarea și capacitatea de stocare a fişierelor de date din companie, dotând simultan utilizatorii finali şi proprietarii de conţinut cu capabilităţi de self-service pentru a găsi, folosi şi deplasa fişiere oriunde în interiorul sistemului global unificat de fişiere. Aceste caracteristici ajută la deblocarea capitalului de date şi accelerează rezultatele prin oferirea de flexibilitate utilizatorilor în scopul indexării fişierelor şi a vizualizării lor în volume de miliarde de fişiere şi dosare care altfel ar fi blocate în silozuri de stocare pe baza locaţiei lor fizice.

Disponibilitate:

Dell EMC Isilon F810 şi Dell EMC ClarityNow sunt disponibile la nivel global prin Dell EMC şi prin reţeaua sa de parteneri autorizaţi.