NEWS — February 20, 2019 at 7:58 am

Start-up-ul MEDIjobs participă la TechStars Berlin

by
Echipa MEDIjobs
Echipa MEDIjobs

MEDIjobs, start-up-ul românesc care a lansat cea mai mare platformă digitală de recrutare în domeniul medical, a fost selectat din peste 1000 de aplicanți din lume să participe la TechStars Berlin, unul dintre cele mai importante programe de accelerare de business din lume. Începând cu luna martie, TechStars Berlin va oferi MEDIjobs accesul la mentorat, conexiuni globale, oportunitatea de a întâlni potenţiali investitori şi sprijin pentru dezvoltarea şi obţinerea succesului pe alte pieţe din afara României.

Astfel, MEDIjobs face parte din grupul de 10 start-up-uri care vor participa în 2019 la cea de-a cincea ediţie a TechStars Berlin, ca urmare a unui proces de selecţie extrem de competitiv, din peste 1000 aplicaţii de la antreprenori si start-up-uri din toată lumea. Este unul dintre puţinele start-up-uri româneşti care au fost acceptate în cadrul unuia dintre programele de accelerare de sub umbrela TechStars, la nivel global.

,,Suntem foarte încântaţi să fim printre companiile selectate în cadrul acestui program de prestigiu.
Credem că participarea la TechStars Berlin reprezintă o recunoaştere a viziunii noastre, a potentialului pietei şi o şansă majoră de a aduce o contribuţie semnificativă în domeniul sănătăţii la nivel global, prin folosirea tehnologiei pentru rezolvarea problemelor de personal din această industrie”, a declarat Catrinel Hagivreta, Co-fondator şi CEO MEDIjobs România.

Fondată în 2015, compania MEDIjobs a fost prezentă pe piața românească și, din 2016, a oferit servicii complete de recrutare digitală atât pentru clinici private, cât și pentru spitale și clinici de stat din întreaga țară. Platforma utilizează un algoritm de compatibilitate care recomandă angajatorilor medicali cele mai potrivite profiluri de candidați pentru posturile disponibile. Companiile pot utiliza platforma pentru a trimite cereri de interviu și pentru a face oferte de angajare finale; astfel, recrutarea este transformată într-o experiență digitală, care este cu peste 30% mai rapidă decât un proces clasic de recrutare. Toate procesele de recrutare digitală sunt supravegheate cu atenție de către o echipă specializată de recrutori.

“Avem un plan operaţional ambiţios în următorii 5 ani de a dezvolta business-ul prin accesarea pieţelor externe. Suntem încrezători că alături de echipa şi investitorii noştri ne putem îndeplini planul cu succes“, declară George Hagivreta, Co-fondator şi COO MEDIjobs România.

Platforma MEDIjobs a reușit să adune o comunitate online de peste 25.000 de candidaţi înscrişi, cea mai mare bază de date a specialiştilor din domeniul sănătății care caută în mod activ un loc de muncă, cu o creștere actuală de peste 1000 de utilizatori noi pe lună. Compania are peste 150 de clienți corporate activi, cu o rată de retenție a acestora de peste 80%. Site-ul MEDIjobs.ro este vizitat lunar de aproape 30,000 de profesionişti medicali. În martie 2018, compania a primit prima sa investiţie externă, la o evaluare de peste 1 milion de euro, din partea dr. Wargha Enayati, preşedinte al Enayati Group şi fondatorul de mai bine de 20 de ani a rețelei private de sănătate, Regina Maria.