Mobilitate — February 21, 2019 at 8:26 am

Ce dispozitive mobile ni se potrivesc cel mai bine în funcție de utilizare și persoană

by

MobilitateDetaliile și caracteristicile pe care le așteaptă utilizatorii de la dispozitivele mobile variază în funcție de ramura lor de activitate și de profilul de locuri de muncă. Acest lucru este, de obicei, rezultatul unor peisaje de aplicație în continuă schimbare.

În finanțe și asigurări, tendința spre analiza în timp real și utilizarea instrumentelor bazate pe web sunt în creștere. Astfel, consultanții și evaluatorii au nevoie de dispozitive de înaltă performanță care au tehnologii wireless avansate și de securitate.

În sectoarele de fabricație și inginerie, realitatea augmentată și inteligența artificială sunt cei doi factori- cheie care influențează procesele de producție și serviciile de teren în locațiile clienților. Dispozitivele robuste care oferă performanțe ridicate cu conectivitate largă sunt opțiuni ideale aici.

Când vine vorba de asistență medicală, profesioniștii din domeniul medical sunt în permanență în mișcare pentru a se asigura că nevoile pacienților sunt satisfăcute în mod adecvat. Dispozitivele trebuie să fie igienice, cu tastaturi și afișaje rezistente la bacterii care pot fi dezinfectate.

În transport și aviație dispozitivele mobile sunt instrumente de bază care sunt folosite pentru a gestiona fluxul de mărfuri și trafic în timp real. Acest lucru necesită niveluri extrem de fiabile. Deoarece dispozitivele mobile sunt de asemenea utilizate pentru aplicații cum ar fi managementul identității, cerințele pentru o securitate sporită sunt în creștere.

În educație, dispozitivele mobile sunt utilizate la toate nivelurile, de la medii de învățământ preșcolar la adulți. Cu alte cuvinte, dispozitivele mobile trebuie să satisfacă cerințele unei game foarte variate de utilizatori. Interfețele utilizator intuitive sunt importante, împreună cu performanțe ridicate pentru
aplicații precum realitatea virtuală. În plus, școlile și instituțiile de învățământ necesită mai mult sprijin decât întreprinderile comerciale atunci când vine vorba de integrarea dispozitivelor mobile în
infrastructurile IT. Întreprinderile dețin, de obicei, propriile departamente IT pentru astfel de sarcini.

Mediile de lucru în domeniul securității publice sunt grele, adesea cu spațiu limitat, acesta este cazul, de exemplu, în vehiculele de patrulare și de salvare. Dispozitivele trebuie să fie extrem de robuste și să aibă caracteristici intuitive pentru o utilizare ușoară. Nivelurile ridicate de securitate sunt, de asemenea, o necesitate. Același lucru este valabil și pentru guvernul local și de stat, în special în cadrul inițiativelor guvernamentale digitale. Angajații în servicii sociale, planificare comunitară sau management au nevoie de dispozitive flexibile cu o conectivitate nelimitată.

Toți utilizatorii au un lucru în comun, și anume dorința de a-și îndeplini sarcinile zilnice într-un mod natural. De exemplu, acest lucru se poate realiza cu noua generație de pixuri multifuncționale digitale pentru scriere și desen. Ele sunt precise și oferă rezultate bune în orice fel de vreme. Senzorii pentru palme inovatori sunt un alt exemplu. Această tehnologie permite identificarea utilizatorilor pe baza mișcărilor naturale ale mâinilor. Această tehnologie este, de asemenea, mai sigură decât parolele. O altă problemă este legătura dintre cabluri și conectori, caz în care replicatoarele de port și conectorii LAN simplifică conectivitatea la locul de muncă.

Destul de des anumite mici caracteristici inovatoare fac diferența mare între dispozitive. Cu toate
acestea, gama largă de opțiuni disponibile poate fi destul de confuză. Este întotdeauna bine să priviți lucrurile din punctul de vedere al utilizatorului chiar de la început, deoarece, în întreprinderi,
administrație publică și educație: succesul depinde de calitatea experienței utilizatorului. Nu trebuie să uităm niciodată că, de obicei, detaliile fine definesc această experiență.

Următoarele puncte sunt importante atunci când alegeți un dispozitiv mobil: ușurință în utilizare, robustețe, securitate, flexibilitate, fiabilitate și conectivitate. Concentrați-vă atenția asupra acestor
aspecte și examinați cu atenție toate detaliile. De asemenea, merită să știți dacă potențialul furnizor
poate satisface în mod flexibil cerințele personale în ceea ce privește tehnologia, gama de produse și
serviciile.