Servicii Profesionale — February 26, 2019 at 7:12 am

OKI crește performanța pentru utilizatorii ColorPainter cu noua platformă de profiluri media

by

okiOKI a lansat o bază de date dedicată pentru utilizatorii ColorPainter, cu peste 14 000 de profiluri media, oferind utilizatorilor înregistrați în mod rapid, acces gratuit la setările corecte de media și gestionarea culorilor, deblocând noi oportunități de venit pentru firmele de artă grafică și organizațiile creative. Utilizatorii înregistrați ColorPainter pot descărca profile nelimitate de pe platformă, reducând în mod semnificativ timpul și costurile pentru dealeri, distribuitori și utilizatori, eliminând necesitatea de a crea noi profiluri personalizate.

În plus față de portofoliul curent ColorPainter, profilurile media sunt de asemenea disponibile pentru dispozitive mai vechi și pentru diferite aplicații RIP, inclusiv ONYX și Caldera. Odată înregistrați, utilizatorii pot crea un cont dedicat unde pot accesa și gestiona lista de descărcare pentru profilurile media selectate și pot vizualiza istoricul descărcărilor pentru activități repetate. O funcție de căutare ușor de utilizat simplifică navigarea platformei extinse și găsirea profilului media potrivit pentru un proiect.

Bazându-se pe cele 14 000 de profiluri media deja existente în baza de date, resursa gratuită va continua să fie actualizată cu noi profiluri care încorporează diferite tipuri de suporturi media, permițând utilizatorilor să genereze cele mai bune rezultate de calitate, precum și minimizarea riscului de tipărire falsă. Renumit pentru flexibilitatea mediatică, portofoliul de culori OKI ColorPainter oferă imprimare creativă de înaltă calitate, care satisface cerințele diverse ale industriei de publicitate și semnalizare în aer liber și a graficelor interioare, combinând viteze rapide de imprimare cu o calitate superioară a imaginii.

Portofoliul premiat ColorPainter include grafica profesională rapidă, cu volum mare, ColorPainter H3-104, ColorPainter M-64, versatil, de înaltă densitate și durabilitate ridicată, și cel mai nou dispozitiv din seria ColorPainter E-64, care furnizează performanță premium, niveluri înalte de precizie și ușurință de utilizare, sprijinind în același timp imprimarea ecologică.

Echipat complet pentru utilizarea în medii interioare și exterioare, portofoliul ColorPainter este conceput special pentru a depăși barierele de mediu, de calitate și flexibilitate media, permițând întreprinderilor să creeze o gamă largă de produse, inclusiv bannere și afișe pe panouri, textile tehnice, backlit-uri și grafică pe podea. În plus, pot crea multe aplicații pentru decorațiuni interioare, cum ar fi tapet, replici de ulei-vopsea, retipăriri reale de fotografii, nuanțe de fereastră și multe altele.