NEWS — March 4, 2019 at 4:04 pm

Premiile Siemens pentru presă în 2019

by

siemensSiemens lansează a patra ediţie a competiţiei de presă Siemens CEE Press Award. Anul acesta, compania caută cele mai bune materiale media pe tema “Viitorul oraşelor, industriei şi energiei” presă în 14 ţări: Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Israel, Muntenegru, Polonia, Republica Cehă, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina şi Ungaria.

Siemens CEE Press Award are la bază dorința de a oferi recunoaștere materialelor de presă care tratează subiecte cheie pentru societatea modernă, dar și promovarea schimburilor de experiență între jurnaliștii din regiune. În competiţie pot fi înscrise atât articole de presă scrisă, tipărită sau online, cât şi materiale TV şi radio care acoperă tema dată şi au fost publicate în perioada 1 august 2018 – 31 martie 2019. Termenul limită de înscriere în competiţie este 15 aprilie, iar tema poate fi abordată fie din perspectivă naţională, fie internaţională.

Articolele înscrise în competiţie vor fi jurizate în fiecare ţară de către un juriu format dintr-un profesor universitar, un jurnalist şi un reprezentant Siemens. În baza evaluării va fi selectat câte un finalist din fiecare ţară. Toate materialele finaliste vor fi apoi evaluate de un juriu internaţional, urmând ca cele mai bune trei să fie premiate pe data de 4 iunie, în Viena. Siemens AG va premia cele mai bune trei materiale din regiune cu câte un cec de 1.000 euro.

Siemens invită toţi jurnaliştii interesaţi să înscrie materialele realizate pe tema dată completând următorul formular de înscriere. Termenul limită pentru înscrieri este 15 aprilie. Mai multe informaţii pot fi găsite la următorul link.