Hardware — March 6, 2019 at 4:34 pm

4 produse noi marca Fitbit

by

FinoutatiFitbittbit lansează patru produse noi, create special pentru a le oferi oamenilor din întreaga lume trackere și smartwatch-uri cu focus pe sănătate și fitness la un preț cât mai avantajos: Fitbit Versa Lite Edition, Fitbit Inspire HR, Fitbit Inspire și Fitbit Ace 2.

Platforma Fitbit le oferă utilizatorilor opțiuni noi, îmbunătățite precum: acces la o diversitate mare de funcții software, date complexe despre sănătate și posibilitatea de a se raporta la una dintre cele mai mari rețele sociale globale cu oameni care vor să își îmbunătățească stilul de viață.

Fitbit Versa Lite Edition se conectează la GPS-ul telefonului și are o autonomie extinsă a bateriei de peste 4 zile. De asemenea, produsul are integrat și senzorul SpO2, cu ajutorul căruia utilizatorii își vor putea monitoriza nivelul de oxigen din sânge pentru a prevedea unele probleme de sănătate cum ar fi apneea din timpul somnului. Noul smartwatch are un design simplu, cu un singur buton și culori puternice, îndrăznețe, potrivite persoanelor care vor să se remarce.

Cu un design elegant și ecran touchscreen, Fitbit Inspire HR se conectează la GPS și are sesiuni de respirație ghidată în funcție de ritmul cardiac al utilizatorului. De asemenea, cu ajutorul tracker-ului, utilizatorii pot primi notificările de pe smartphone – totul cu o autonomie a bateriei de peste 5 zile.

Scopul Fitbit Ace 2 este de a-i determina pe copiii de peste 6 ani să deprindă încă din copilărie obiceiuri sănătoase și să îi încurajeze să petreacă mai mult timp cu familia și prietenii – într-un mod activ. Ace 2 este rezistent la apă (până la 50 m), are protecție de ecran și poate fi personalizat cu accesorii și brățări colorate. Un alt avantaj al noului Ace 2 este că se adaptează stilurilor jucăușe și active prin cadrane interactive, avatare colorate și poze de profil pentru aplicația Fitbit. În plus, părinții pot monitoriza activitatea copiilor prin crearea unui cont Fitbit Family Account.

Prețuri: Fitbit Versa Lite €159.99, Fitbit Inspire HR €99.95, Fitbit Inspire €69.95, Fitbit Ace 2 €69.95

Noile produse pot fi personalizate cu accesorii din silicon, textil, piele, metal, accesorii cu modele colorate – în funcție de produs. În plus, Fitbit Inspire poate fi asociat și cu un accesoriu tip clips din silicon sau metal pentru a fi purtat discret la curea sau buzunar.