NEWS — March 7, 2019 at 5:12 pm

Huawei lanseaza in Romania gama de notebook-uri MateBook

by

HUAWEI MateBook X ProHuawei introduce pe piata din Romania gama de notebook-uri MateBook. Incepand cu 8 martie, notebook-urile Matebook X Pro de 13,9 inchi, Matebook 13 de 13 inchi si Matebook D de 15,6 inchi vor putea fi achizitionate de la partenerii autorizati Huawei, la preturi cuprinse intre 3.399 lei si 7.499 lei.

HUAWEI MateBook X Pro de 13,9 inchi, primul notebook FullView care a marcat inceputul ascensiunii Huawei in industria PC, incorporeaza inovatia, inteligenta si performantele remarcabile, intr-un design deosebit. Avand doar 14,6 mm grosime si cantarind 1,33 de kg, HUAWEI MateBook X Pro se remarca drept un dispozitiv destinat in special profesionistilor aflati mereu in miscare. HUAWEI MateBook X Pro va fi disponibil la un pret recomandat de 7.499 lei.

Noul HUAWEI Matebook 13, lansat la inceputul saptamanii trecute in cadrul targului de tehnologie Mobile World Congress, se adreseaza in special absolventilor si tinerilor profesionisti care cauta dispozitive puternice la preturi accesibile. Notebook-ul redefineste standardele de afisare, performanta si interconectare pe segmentul terminalelor de 13 inchi. HUAWEI Matebook 13 va costa intre 3.999 lei si 5.199 lei, in functie de configuratia aleasa.

Avand doar 16,9mm grosime, HUAWEI Matebook D de 15,6 inchi combina performanta remarcabila cu designul elegant si un sunet uimitor, transformand distractia sau navigarea pe internet intr-o experienta imersiva. Matebook D este disponibil in doua configuratii, pretul de pornire fiind de 3.399 lei.