Big Data&Analytics — March 8, 2019 at 7:40 am

Qlik îmbunătățește gestionarea datelor enterprise cu Data Catalyst 4.0

by

QlinkO nouă actualizare Qlik Data Catalyst, lansată recent, oferă companiilor posibilitatea de unificare a datelor, indiferent de sursa lor. Astfel, Data Catalyst 4.0 vine cu soluții de arhitectură tip AWS și servere unice, pentru a satisface nevoia tot mai mare a companiilor pentru funcționalități agile și unificare a surselor de date brute și disparate, indiferent de locația sau forma lor. Acest lucru aduce mai multă ordine și valoare tuturor datelor unei organizații, astăzi și în viitor.

Cea mai recentă versiune de Qlik Data Catalyst conține, de asemenea, numeroase funcții noi pentru a ajuta utilizatorii să obțină mai multe informații și să beneficieze de catalogul smart existent:

Legăturile dintre date devin mai vizibile și mai asociative
Qlik Data Catalyst a dezvoltat un nou motor de inferențe de relații, oferind acum posibilitatea de a deduce și eticheta elemente de date bazate pe structura și contextul de date. Aceste metadate sunt apoi vizibile în catalog și pot fi acționate cu un singur clic, fie pentru a fi transpuse în Qlik Sense, fie pentru a fi generate într-un nou set de date sau grup de date, pentru alte analize.

O integrare mai bună cu platforma Qlik Analytics
În plus față de noutățile introduse la sfârșitul anului 2018, Qlik Data Catalyst va influența relațiile de date atât din noul motor de inferență a datelor, cât și din alte instrumente atunci când publică o întreagă colecție de seturi de date asociate cu un singur clic pe Qlik Sense, pentru a scurta etapele procesului de analiză și decizie de business.

Data Management modern
Qlik Data Catalyst rulează pe platforme de calcul precum Hadoop, Amazon Web Services, Microsoft Azure și Google Cloud Platform pentru a furniza date enterprise de încredere. Serviciile robuste de gestionare a datelor, inclusiv securitatea, gestionarea datelor și metadatelor, oferă o platformă completă de servicii. Mai mult, există integrarea soluțiilor de tip Amazon cloud, cu suport avansat, pentru o stabilitate sporită.

UX îmbunătățit
Totodată, la nivel de front end și interfață de utilizare, platforma propune soluții îmbunătățite de vizualizare și monitorizare, pentru a fi cât mai adaptabilă și ușor de folosit.
Cu fiecare nouă actualizare, partenerii de la Qlik integrează modalități tot mai eficiente de gestionare și utilizare a datelor.

Mai multe detalii puteti afla de la specialistii Relevance Management, primul partener Qlik din Romania!