NEWS — March 12, 2019 at 8:51 am

Dan Ioniță confirmat ca membru neexecutiv în Consiliul de Administrație al RCS & RDS S.A.

by

rcsAdunarea Generală a Acționarilor (AGA) RCS & RDS S.A. a confirmat luni, 11 martie 2019, numirea lui Dan Ioniță (40 de ani), Co-Director Financiar al companiei, în calitate de membru neexecutiv cu drepturi depline în cadrul Consiliului de Administrație al companiei.

Dan Ioniță deține, din 2015, funcția de Co-Director Financiar al RCS & RDS. El s-a alăturat companiei în 2007, în calitate de Manager de Raportare, și a fost promovat Manager Financiar, în 2008. Anterior experienței din domeniul comunicațiilor electronice, Dan Ioniță a lucrat în audit și consultanță în afaceri. Este licențiat în Contabilitate, la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti, şi a absolvit un master în Sisteme Informatice. Dan Ioniță era membru neexecutiv interimar al CA, din data de 5 februarie 2019.

În cadrul aceleiași ședințe, AGA a mai luat hotărârea ca Valentin Popoviciu, Vicepreședinte al CA al RCS & RDS S.A., să devină membru executiv al Consiliului, cu atribuții decizionale și de reprezentare a operatorului de comunicații mobile.

În prezent, componența CA al RCS & RDS S.A. este următoarea: Serghei Bulgac (Președinte al CA și Director general), Valentin Popoviciu (Vicepreședinte, membru executiv), Mihai Dinei (membru neexecutiv), Dan Ioniță (membru neexecutiv), Bogdan Ciobotaru (membru neexecutiv).