NEWS — March 13, 2019 at 2:18 pm

BERD, Allianz-Tiriac Asigurări și Kompass împărtășesc idei de business managerilor din România

by

Business Evolution#4Liderii unor companii și instituții cu success internațional, precum Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Allianz-Tiriac Asigurări și Kompass vor prezenta idei de dezvoltare a firmelor și angajaților din România, într-o serie de conferințe intitulată Business Evolution – Next Level.

Întâlnirile dintre managerii multinaționalelor și oamenii de afaceri vor avea loc în 6 orașe (Târgu-Mureș, Ploiești, Sibiu, Craiova, Galați și București), începând din luna martie până în octombrie.

Alături de liderii multinaționalelor pe scenă vor urca și consultanți privați și profesioniști ai unor IMM-uri de succes care vor prezenta idei de business pentru firme.

Prima conferință va fi în Târgu-Mureș, în 27 martie, la Hotel Privo, unde sunt invitați să se înscrie managerii din departamente cheie ale companiilor: IT, Vânzări, HR, Marketing, Financiar, Achiziții, Logistică etc.

Înregistrarea participanților este deschisă până pe 26 martie la acest link și este gratuită pentru doi reprezentanți ai aceleiași companii.

Seria de conferințe Business Evolution – Next Level este organizată de Doingbusiness.ro în parteneriat cu instituții locale și companii naționale. Evenimentele oferă companiilor și managerilor acestora oportunitatea de a afla noutăți relevante și utile pentru a se dezvolta.

„Nevoia de învățare perpetuă combinată cu deprinderea unor tactici și accesul la instrumentele potrivite contribuie substanțial la succesul oricărei afaceri. Rolul conferințelor Business Evolution – Next Level – este de a sprijini mediul de afaceri cu expertiză și soluții validate, pe de-o parte, și de a crea noi relații de business între cerere și ofertă, pe de altă parte. Networking-ul de calitate este o altă componentă prețioasă alături de cunoaștere, în cadrul întâlnirilor”, a explicat Dumitru ION, CEO Doingbusiness.ro

Agenda și detalii privind Business Evolution – Next Level se pot găsi pe Doingbusiness.ro, la rubrica Evenimente.