Evenimente — March 14, 2019 at 12:50 pm

Experții F5 se întâlnesc la București

by

image002F5 Solution Day care va avea loc la București face parte dintr-o serie de evenimente dedicate clienților și utilizatorilor de soluții de securitate, organizate de F5 la nivel mondial (Londra, Varșovia, Milano etc). Această ediție va fi dedicată factorilor de decizie și specialiștilor IT, care trebuie sa asigure siguranța și securitatea infrastructurilor IT multicloud. Se estimează că evenimentul va aduna peste 150 de participanți.

Pe parcursul unei zile, participanții vor putea asista la prezentări interactive, studii de caz și demonstrații relevante de soluții. Totodată, va fi o oportunitate pentru clienții existenți și viitori de a interacționa cu experții F5.

Odată cu proliferarea mediilor complexe hibride și multi-cloud, crește nevoia imperativă a organizațiilor și a companiilor de a se baza pe o securitate consistență care să susțină fiabilitatea și performanța aplicațiilor. Scopul solutiilor F5 este să asigure o viziune completă asupra securității infrastructurii și un nivel constant de performanță a aplicațiilor în contextul în care companiile se confruntă cu o presiune tot mai mare de a-și alinia serviciile și aplicațiile multi-cloud la exigențele pieței“, afirmă Jakub Sumpich, F5 Networks. “Solutions Day F5 are rolul de a oferi clienților noștri o mai bună înțelegere a întregului potențial pe care îl au soluțiile F5, precum și o imagine de ansamblu asupra peisajului de securitate și asupra evoluțiilor viitoare predictibile“.

Transformarea digitală a forțat companiile și organizațiile să-și reevalueze structurile, procesele și fluxurile de lucru pentru a fi mai agile. Odată cu migrarea aplicațiilor către cloud, securitatea end-to-end a devenit mai importantă decât oricând: analiza datelor, analizele în timp real ale amenințărilor au devenit imperative ale afacerilor moderne.

Veracomp Europe este, încă din 2012, distribuitor unic al soluțiilor F5 Networks în România.