NEWS — March 15, 2019 at 10:58 am

O nouă gamă de periferice adresată jucătorilor

by

Trei noi periferice de gaming Razer™ vor completa portofoliul celor mai bine vândute produse. Tastatura BlackWidow, căștile Kraken și mouse-ul Basilisk Essential se numără printre produsele cu cel mai bun raport preț-calitate semnate de Razer, oferind tot ceea ce are nevoie un jucător pretențios.

razerNoul BlackWidow încorporează și tehnologia Razer Chroma, fiecare tastă fiind iluminată individual, utilizatorii putând să aleagă dintre 16,8 milioane de culori prin intermediul aplicației  Razer Synapse 3. Cu ajutorul Razer Hypershift, fiecărei taste i se poate asocia o comandă de tip macro, iar cu Razer Synapse 3 orice tastă poate primi și o funcție secundară. Tastatura are încorporată și o memorie hibrid, care împreună cu tehnologia cloud, garantează stocarea preferințelor utilizatorilor (precum profilurile de iluminare, funcțiile tastelor și comenzile macro) atunci când ea este folosită pe diferite calculatoare.

2Noile căști Razer Kraken sunt succesorul deosebit de popularului model Kraken Pro V2. Împrumutând design-ul și componentele care stau la baza modelului vârf de gamă, Kraken Tournament Edition, noile Kraken încorporează difuzoare de 50 mm, pentru a oferi un sunet curat și puternic. Microfonul retractabil a fost îmbunătățit pentru a filtra și mai bine zgomotul de fundal, asigurând astfel cea mai bună comunicare între membrii echipei.

3Noul Razer Basilisk Essential rămâne fidel design-ului ergonomic adaptat folosirii cu mâna dreaptă, abordat și de modelul original Razer Basilisk. Mouse-ul include șapte butoane programabile bazate pe switch-urile mecanice dezvoltate de Razer pentru mouse-uri, ce au o durată de viață de până la 20 de milioane de acționări.

Butonul multifuncțional dispus în zona degetului mare, o caracteristică aparte și premiată a mouse-ului Basilisk, poate lua orice funcție dorită de gamer: o schimbare temporară de DPI în momentele de sniping, o scurtătură către o armă sau vrajă, facilitarea conversațiilor push-to-talk, sau funcții Press and Hold pentru sprint, healing sau crouching.