Internet/Telecom — March 25, 2019 at 9:58 am

Orange este primul operator telecom care aduce în România telefoanele Honor

by

Honor 8x-1Orange anunţă un nou parteneriat prin intermediul căruia telefoanele produse sub brandul Honor devin accesibile consumatorilor din România şi vor putea fi achiziţionate pentru prima dată din oferta unui operator mobil. Astfel, în urma acestei colaborări, clienţii Orange vor putea achiziţiona două dintre cele mai performante telefoane Honor: Honor View20 și Honor 8X.

Pentru a marca intrarea în portofoliu a celor două telefoane, dar şi a brandului Honor, clienții Orange vor beneficia de oferte speciale pentru fiecare dintre acestea. Astfel, în perioada 25 martie – 30 aprilie, la achiziționarea unui Honor View20, clienţii vor primi gratuit un Magic Smart Watch, varianta Lava Black, în timp ce la cumpărarea unui Honor 8X, aceştia vor primi o brăţară Honor Band 4.

„Prin noul parteneriat cu Honor, ne bucurăm să putem oferi clienţilor acces la cele mai noi deviceuri, dar şi la terminale premium cu performanţe de top. Cele două telefoane Honor completeză astfel portofoliul Orange şi oferă o alternativă ce răspunde nevoii consumatorilor pentru inovaţie şi performanţă”, a declarat Yves Martin, Orange Chief Marketing Officer.

„Suntem foarte bucuroși să anunțăm oficial intrarea noastră pe piața de smartphone-uri din România alături de Orange, un partener de încredere orientat întotdeauna către inovație, cu ajutorul căruia ne dorim să atingem obiective mărețe. Suntem siguri că smartphone-urile pe care le-am adus și pe care avem în plan să le aducem pe piața românească vor face o impresie bună consumatorilor. Alături de Orange, ne angajăm să satisfacem cererile din ce în ce mai mari cu privire la performanță și inovație, pe care consumatorii de tehnologie le au”, a declarat Shen Wang, Country Manager Honor Grecia și România.

Honor View20 dispune de funcții de ultimă generație precum cameră foto de 48MP, cameră frontală de 25MP integrată în ecran, chipset cu inteligenţă artificială 7in Kirin 980 dar şi sistem de răcire pe bază de lichid care poate disipa eficient căldura pentru o performanță mai bună. La acestea se adaugă tehnologie AI Wi-Fi Triple-Antenna care previne slăbirea semnalului atunci când mâinile utilizatorului acoperă receptorul, baterie de 4.000 mAh pentru sesiuni gaming neîntrerupt și memorie internă de mare capacitate.

Honor 8X oferă mai mult decât experiențe de vizionare impresionante datorită ecranului său de 6,5 inch. Acesta este primul smartphone dotat cu un mod de confort pentru ochi certificat de TüV Rheinland. Telefonul beneficiază de o cameră principală dublă 20M + 2M și o cameră frontală de 16M, care pot folosi inteligența artificială (AI) pentru a îmbunătăți calitatea fotografiilor. Totodată, Honor 8X dispune de o memorie de 128 GB ROM și de suport pentru card microSD extensibil cu până la 400 GB. Specificaţiile sunt completate  de o tehnologie inteligentă de economisire a energiei ce permite bateriei de 3750 mAh să funcţioneze pe o durată mai mare de o zi cu o singură încărcare.

În oferta Orange, Honor View20 este disponibil la preţul de 165 euro împreună cu abonamentul Orange Me 45, în timp ce Honor 8X poate fi achiziţionat cu 49 euro cu abonamentul Orange Me 30.