Smart City — March 27, 2019 at 2:46 pm

Schneider Electric a furnizat soluția BMS pentru clădirea The Bridge 1

by

The Bridge1_1Schneider Electric a furnizat soluția de Building Management System (BMS) pentru clădirea “The Bridge 1” realizată de Forte Partners, în zona de Vest a Bucureștiului. În cadrul The Bridge 1, soluția BMS controlează și monitorizează o multitudine de echipamente și sisteme: cel de climatizare – HVAC (Heating, ventilation & air-conditioning), sistemul de pompare, sistemul electric, iluminatul exterior, contoarele de energie electrică, contoarele de apă și, nu in ultimul rând, stațiile de încărcare pentru mașini electrice.

Construită cu materiale de ultimă generație și echipată cu sisteme eficiente din punct de vedere energetic, clădirea a fost recunoscută ca etalon în domeniu, obținând certificarea Leed (Leadership in Energy and Environmental Design) Platinum, acordată de US Green Building Council (USGBC), cu cel mai mare punctaj din România.Această certificare este o garanție pentru chiriașii noștri că au un mediu de lucru plăcut, confortabil și sigur, într-o clădire sustenabilă, cu impact redus asupra mediului înconjurător”, a declarat Stephen Richard Burke, Director Construcții Forte Partners.

„Clădirile inteligente de astăzi au nevoie de o integrare simplă a mai multor sisteme și de acces ușor la dispozitive IoT de ultimă generație și, foarte important, vor un mediu sigur pentru ocupanți”, spune Monica Bucurescu, Building Management Systems Sales Engineer, Schneider Electric. „Suntem foarte mândri de proiectul The Bridge, care este un punct de referință pentru clădirile de birouri din România, din punct de vedere energetic, cât și ca mediu de lucru modern și confortabil la superlativ.”

Building-ESX-IC-1920x1012Soluția de BMS  a fost implementată de compania Thermo Control din Sf. Gheorghe, partener EcoXpert Schneider Electric. „Avem o experiență de aproape 15 ani în proiectarea și implementarea soluțiilor de BMS în România, care ne ajută să alegem cele mai bune variante personalizate pentru clienții noștri. Cu EcoStruxure Building, soluția BMS Schneider Electric, am obținut rezultate remarcabile: timpul de programare, punere în funcțiune și testare a sistemelor a fost scăzut cu până la 20%”, a declarat Directorul General Thermo Control, Arpad Bartok.

Dezvoltată pentru segmentul Clădiri, soluția Ecostruxure Building instalată în cadrul The Bridge, este o platformă deschisă, scalabilă și sigură, care valorifică domeniul IoT, mărind productivitatea și confortul pentru ocupanți. EcoStruxure Building conectează în siguranță echipamentele hardware, software și serviciile, prin intermediul unui IP Ethernet, pentru a ajuta companiile să maximizeze eficiența clădirilor, confortul și productivitatea, precum și să crească valoarea clădirii.