Cloud Computing / Edge, Securitate — April 4, 2019 at 10:35 am

Noul Kaspersky Endpoint Security Cloud vine în două variante

by

Box_KESC-Eng_no_sKaspersky Lab a lansat o nouă ediție a Kaspersky Endpoint Security Cloud – un produs bazat pe tehnologia cloud, pentru întreprinderile mici și mijlocii care au servicii cloud și caută o gestionare simplă a securității cibernetice. Disponibil în două variante, produsul oferă atât funcții esențiale de securitate cibernetică în cloud, cât și unele extinse, printre care evaluarea vulnerabilităților, gestionarea patch-urilor și managementul criptării. Cu noul model de licențiere, care acoperă gratuit două dispozitive mobile per licență, Kaspersky Endpoint Security Cloud se încadrează în tendința privind mobilitatea angajaților și protejează datele companiei.

Soluție pe două niveluri pentru diverse cerințe de business

În timp ce își dezvoltă operațiunile, companiile ar putea cere mai mult control și o protecție scalabilă, împreună cu aceeași flexibilitate și ușurință în gestionare, din cloud. Companiile pot alege acum între două ediții ale aplicației Kaspersky Endpoint Security Cloud, astfel încât să poată adopta nivelul de control al protecției de care au nevoie.

Kaspersky Endpoint Security Cloud include setul clasic de tehnologii de securitate cibernetică, cum ar fi protecția fișierelor, protecție web și a e-mail-urilor, firewall, blocarea atacurilor de rețea, detecția comportamentului și prevenirea exploit-urilor. În afară de amenințările web, produsul ajută acum la prevenirea acțiunii programelor malware care exploatează vulnerabilitățile din software-ul învechit. Acest lucru este posibil datorită funcționalității de evaluare a vulnerabilităților, care examinează aplicațiile instalate pe dispozitivele companiei și notifică administratorii IT în legătură cu patch-urile disponibile.

Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus adaugă controale web și de dispozitiv, precum și gestionarea patch-urilor și managementului criptării. Funcția de administrare a patch-urilor le permite administratorilor să automatizeze efectuarea actualizărilor pentru aplicațiile vulnerabile. Managementul criptării consolidează protecția datelor de afaceri sensibile, asigurându-se că datele stocate pe dispozitivele angajaților, criptate de la distanță, nu sunt accesibile celor fără permisiunile corecte – chiar dacă un dispozitiv este pierdut sau furat.

Gestionare simplă a securității cibernetice, ce acoperă în totalitate aspectul mobilității

În cazul a două cincimi (40%) dintre IMM-uri, personalul lucrează de la distanță în mod constant, de multe ori accesând servicii și stocând date de business pe mai multe dispozitive. Kaspersky Endpoint Security Cloud le oferă companiilor flexibilitatea de a susține această tendință privind mobilitatea angajaților, cu ajutorul protecției pentru un PC sau un server de fișiere și două dispozitive mobile, într-o singură licență. Acest lucru înseamnă că nu este nevoie să cumpărați mai multe licențe, iar angajații pot lucra în continuare pe mai multe dispozitive – care ar putea fi PC-uri Windows, Mac-uri, smartphone-uri sau tablete pe Android și iOS.

Kaspersky Endpoint Security Cloud este ușor de utilizat și nu implică o instalare sau o mentenanță care consumă foarte mult timp. Consola de administrare simplă și intuitivă este disponibilă printr-un browser web, de pe un laptop sau tabletă mobilă. Protecția începe imediat după implementare, deoarece profilurile de securitate pre-configurate sunt aplicate automat pe orice dispozitiv nou adăugat, economisind resurse prețioase ale administratorului IT. Dacă este necesară o ajustare, administratorii pot crea manual alte profiluri sau le pot modifica pe cele existente.

Furnizorii de servicii administrate (MSP) sau companiile cu birouri aflate în locuri diferite beneficiază de avantajul consolei unice de management, deoarece permit administrarea securității mai multor organizații sau a unor birouri aflate la distanță, dintr-un singur cont. Prin noua funcție de management al drepturilor de administrare, mai mulți administratori pot avea acces la spațiul de lucru, acest lucru fiind convenabil pentru firmele care au nevoie de mai mulți administratori IT sau pentru companiile MSP care trebuie să partajeze gestionarea securității.

“Incidentele de securitatea cibernetică nu sunt un motiv de îngrijorare doar pentru companiile mari; și întreprinderile mici și mijlocii se confruntă cu aceleași provocări. Și ele au nevoie de o soluție de securitate cibernetică care oferă o protecție demonstrată și extinsă, dar care să fie ușor de implementat și gestionat, precum și accesibilă. Kaspersky Endpoint Security Cloud este o soluție software-as-a-service care îndeplinește aceste criterii, deoarece nu necesită investiții în hardware și protejează companiile imediat după instalare. Noua ediție este și mai potrivită pentru IMM-urile în căutare de soluții adaptabile, de mobilitate și scenarii de lucru la distanță”, explică Sergey Martsynkyan, Head of B2B Product Marketing, Kaspersky Lab.

Pentru a afla mai multe despre produs și pentru a descărca noua versiune de trial, vizitați site-ul.