COMUNICATE — April 8, 2019 at 7:45 am

OKI lansează „OKI Environmental Challenge 2030/2050”

by

iStock_000005577649MediumOKI a stabilit o viziune ecologică de grup denumită „OKI Environmental Challenge 2030/2050”, în contextul în care abordarea problemelor globale de mediu este strâns legată de creșterea durabilă a întreprinderilor. Se pune tot mai mult accentul pe managementul corporatist care are cunoștință de probleme sociale, inclusiv problemele de mediu, cum ar fi Acordul de la Paris din 2015, accelerarea inițiativelor de mediu la nivel mondial și extinderea investițiilor ESG. Astfel, OKI își propune să prevină încălzirea globală și să contribuie la realizarea SDG prin promovarea integrării managementului și a mediului și prin valorificarea forței colective a grupului.

Cu „OKI Environmental Challenge 2030/2050”, OKI se va angaja în activități inovatoare și creative cu o gamă largă de parteneri pentru a preveni încălzirea globală și își propune să atingă o reducere cu 40% a emisiilor de CO2 în ciclul de viață până în 2030 și o reducere de 80% în 2050 față de anul 2013. Pentru a contribui la realizarea SDG-urilor, OKI va crea produse și servicii inovatoare și va oferi soluții care să contribuie la rezolvarea diferitelor probleme de mediu. În plus, în cadrul lanțului de aprovizionare, inclusiv a locurilor de muncă, OKI va promova realizarea inovațiilor “Mono-zukuri” (având spiritul și mentalitatea de a inova, crea și îmbunătăți produsele) și “Koto-zukuri” (lucrând în colaborare pentru a furniza valoare clienților).

În plus, în perspectiva anului 2050, grupul va promova inovarea produselor și serviciilor care contribuie la rezolvarea problemelor de mediu, inclusiv prevenirea încălzirii globale și adaptarea la schimbările climatice, precum și dezvoltarea și vânzarea unor astfel de produse și servicii. Prin aceste activități, OKI va contribui la realizarea unei societăți durabile. De la înființarea sa în 1881, OKI s-a angajat în afaceri pentru a contribui la rezolvarea problemelor sociale. În ultimii ani, grupul a urmărit oportunități de afaceri și a promovat inovația prin rezolvarea problemelor sociale, pornind de la SDG. Luând o poziție pe termen mediu și lung, „OKI Environmental Challenge 2030/2050” a fost creată pentru a accelera aceste eforturi. Prin această inițiativă, OKI își va continua călătoria ca un grup corporativ care susține o infrastructură socială mai sigură și mai convenabilă.