NEWS — April 9, 2019 at 6:34 am

S&T Romania a devenit DELL EMC Titanium Partner

by

SnT TitaniumS&T Romania a primit statutul de Dell EMC Titanium Partner. Această recunoaștere atestă că S&T Romania a îndeplinit cele mai riguroase cerințe de competențe si expertiză în vânzarea și implementarea produselor și tehnologiilor Dell EMC.

Nivelul Titanium este cel mai înalt posibil pe care îl poate obține un partener Dell EMC, acest lucru asigurând clienții actuali și viitori că S&T este un furnizor pregătit să livreze cele mai bune soluții tehnologice, în cel mai profesionist mod.

Se consolidează astfel o colaborare veche și valoroasă care a început acum peste 20 de ani, mai întâi cu EMC, apoi cu Dell și continuând și mai puternic, din 2016, cu Dell EMC.

“Suntem mândri că ne pozitionăm printre cei mai buni parteneri Dell EMC. Apreciem străduința colegilor implicați, dar și suportul profesionist din partea echipei Dell EMC în demersul nostru de a atinge acest nivel“, declară Nicoleta Macovei, director general, S&T Romania.

Experiența specialiștilor S&T, calitatea serviciilor și a produselor de la lideri mondiali de tehnologie așa cum este Dell EMC, precum și încrederea câștigată în rândul clienților în cei 25 de ani de activitate, au validat în permanență valoarea S&T, poziționând constant compania printre cei mai puternici integratori de pe piața IT din România.