COMUNICATE, Hardware — April 12, 2019 at 12:50 pm

Acer lansează Predator Orion 5000, un monitor de 43 inci și noi periferice

by

Predator-Orion-5000_PO5-600s_03În cadrul conferinței anuale de presă next@acer ce a avut loc la New York, Acer anunță noi produse din gama sa de dispozitive de gaming Predator. Noul Predator Orion 5000 cu Windows 10 este un desktop care vizează jucătorii hardcore, fiind echipat cu cel mai nou chipset Z390 de la Intel, procesor Intel® Core™ i9-9900K și o unitate grafică NVIDIA® GeForce® RTX 2080. În plus, Acer a lansat și un monitor Predator masiv, cu diagonală de 43 inci, alături de noi completări ale seriei de gadget-uri Predator.

“Seria Predator Orion 5000 este concepută pentru jucătorii care preferă să maximizeze setările și să se lase captivați de streaming cu un impact minim asupra performanței”, a declarat Jeff Lee, General Manager, Stationary Computing, IT Product Business, Acer Inc. “Cu cele mai recente tehnologii de gaming, cum ar fi placa grafică GeForce RTX și procesorul Intel Core i9-9900K overclockabil, noul Orion 5000 oferă suficientă putere pentru a satisface cerințele celor mai exigenți gameri.”

“Este minunat să putem fi martori la lansarea unui portofoliu atât de vast de dispozitive de gaming, concepute pentru a răspunde nevoilor a diferite tipuri de gameri, cu noile oferte Acer din seriile Predator și Nitro”, a declarat Mark Linton, General Manager, Consumer and Device Sales, Microsoft Corp. “Acer continuă să inoveze și să ofere experiențe excelente de gaming utilizatorilor săi.”

Noul Predator Orion 5000: Ideal pentru hard-core gaming

Noul Predator Orion 5000 (PO5-605S) adoptă noul procesor octa-core overclockabil Intel® Core™ i9-9900K (cu chipset Z390), cu suport pentru configurații dual-channel DDR4 (până la 64GB), pentru a oferi experiențe de joc premium. Pentru performanțe grafice superioare, arhitectura revoluționară NVIDIA Turing™ de pe placa video NVIDIA GeForce RTX 2080 combină ray tracing-ul în timp real, inteligența artificială și shading-ul programabil pentru a oferi jucătorilor experiențe de joc uimitoare. Cu acest procesor extrem pe care Orion 5000 îl are în dotare, un Cooler Master® cu răcire lichidă1 reglează temperatura pentru a maximiza performanțele de top. Ventilatoarele de admisie și de evacuare amplasate strategic, precum și o unitate de alimentare echipată cu un filtru de praf detașabil, asigură răcirea optimă pentru fiecare componentă internă a noului Orion, în timpul sesiunilor extinse de joc.

Șasiul noii stații a fost redus la doar 30 de litri, astfel încât utilizatorii se pot bucura de un dispozitiv puternic cu dimensiuni reduse, în timp ce panoul lateral transparent are un strat de plasă metalică care, împreună cu restul carcasei, asigură ecranare EMI componentelor interioare. Utilizatorii își pot menține avantajul competitiv față de concurență cu Ethernet de 2.5Gbps, iar atunci când victoria este asigurată, aceștia pot agăța căștile audio pe oricare dintre cele două suporturi dedicate.

Zona de expansiune Easy-Swap suportă unități SSD de 2,5 inch SATA I / II / III și unități HDD, oferind viteze de transfer a fișierelor de până la 6 Gbps, pentru copierea sau mutarea rapidă și ușoară a datelor fără alte dispozitive sau reboot. Este ideală pentru jucătorii care doresc să schimbe rapid datele, să transfere sisteme sau să călătorească rapid cu SSD-ul de 2,5 inch.

RGB revizuit

Utilizatorii pot alege un model de iluminare RGB care să se potrivească stilului lor sau unul care se potrivește cu jocul ales. Barele de lumină și ventilatoarele din carcasă încastrate în suporturi rigide pot fi iluminate în 16,7 milioane de culori. Cu Lighting Maker, utilizatorii pot regla iluminarea sau o pot corela cu muzica pe care o ascultă.

Monitorul de gaming LFGD Predator de 43 inci: companionul perfect pentru Orion 5000

Acer a dezvăluit noul monitor Predator LFGD (Large Format Gaming Display) CG437K P cu o impresionantă diagonală de 43 inci. Conceput pentru pasionații de jocuri hardcore pentru PC și console își doresc definiție ultra-înaltă (3840 x 2160), monitorul 4K oferă o rată de refresh rapidă de 144 Hz, pentru imagini incredibil de fluide și fără întreruperi, esențiale pentru urmărirea obiectelor pe măsură ce acestea sunt afișate pe ecran. Panoul de afișare VA are un gamut larg de culori de 90% din spațiul de culoare DCI-P3 pentru culori vibrante și negru mai profund. Pentru o intensitate sporită a culorilor, certificarea DisplayHDR™ 1000 asigură un contrast și o precizie a culorii îmbunătățite, permițând utilizatorilor să se bucure de jocurile AAA așa cum au fost proiectate. Utilizatorii care se joacă de pe console vor aprecia cele trei porturi HDMI, un port Type-C și un DisplayPort.

Modelul Predator CG437K P dispune de tehnologii de economisire a energiei, cum ar fi un senzor care detectează nivelul luminii din încăpere și reglează automat luminozitatea pentru o vizionare confortabilă, precum și un senzor de proximitate, astfel încât atunci când o persoană se află în fața monitorului, acesta va reveni din modul standby sau va trece pe sleep atunci când nu este detectată nicio mișcare. De asemenea, noul monitor include și o telecomandă, ceea ce îl face convenabil pentru utilizarea în camerele de zi.

Noi gadgeturi și accesorii Predator care îmbunătățesc experiența de gaming 

A fost lansată o nouă gamă de accesorii de gaming Predator care include:

  • Rucsac Predator M-Utility: creat pentru gameri, streameri și fotografi, este rezistent la apă și oferă un acces ușor la compartimentul pentru laptop de 17 inci printr-o deschidere la 180 de grade, lucru care ușurează mult trecerea prin securitatea aeroportului; în plus, are o mulțime de buzunare, inclusiv suport pentru trepied, curea de bagaj încorporată pentru călătorii, curele reglabile și căptușeală din pânză pe spate.
  • Mouse de gaming Predator Cestus 330: este echipat cu noul senzor Pixart 3335 care oferă o monitorizare receptivă și o precizie maximă pentru jocuri competitive, 16.000 DPI cu șapte butoane programabile, switch-DPI (5 nivele) și iluminare RGB 16.8 M. Utilizatorii pot personaliza setările cu Predator Quartermaster pentru o și mai mare precizie.
  • Tastatura de gaming Predator Aethon 30: cu taste Cherry (MX Blue), iluminare albastră și anti-ghosting pe toate tastele.
  • Căști pliabile de gaming Predator Galea 311: drivere de precizie de 50 mm, dotate cu TrueHarmony de la Acer, microfon, perne confortabile pentru urechi și conector jack pentru căști de 3,5 mm. 

Prețuri și disponiblitate

Noul desktop de gaming Predator Orion 5000 va fi disponibil în EMEA din luna iunie, la prețuri începând de la 1,999 euro.

Monitorul de gaming Predator CG437K P va fi disponibil în EMEA din septembrie, la prețuri de la 1,499 euro.

Rucsacul Predator M-Utility va fi disponibil în EMEA din luna iunie, la prețuri de la 179 euro.

Mouse-ul de gaming Predator Cestus 330 va fi disponibil în EMEA din iunie, la prețuri începând de la 79 euro.

Tastatura de gaming Predator Aethon 300 va fi disponibilă în EMEA din luna iunie, la prețuri de la 149 euro.

Căștile Predator Galea 311 vor fi disponibile în EMEA din luna iunie, la prețuri de la 69 euro.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea vor varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin www.acer.com.

Noul Predator Orion 5000, monitorul Predator CG437K P  și noile accesorii au fost prezentate în cadrul evenimentului de presă next@acer ce a avut loc la New York, unde compania a anunțat o serie de noi dispozitive și soluții pentru gameri, creatori de conținut, familii, studenți și profesioniști. Pentru mai multe informații, vizitați www.acer.com/nextatacer.