NEWS — April 16, 2019 at 9:04 am

Echipa locală de management a Schneider Electric România are o nouă componență

by

Schneider Electric The Hive 2011 07 18

Echipa locală de management a Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului energiei și al automatizării, are o nouă formulă, în urma cooptării unor profesioniști din afara companiei și a promovării altora la nivel global, pe parcursul ultimelor luni. Domeniile în care au apărut schimbări sunt cel financiar și de resurse umane.

Astfel, Andreea Blenche a preluat funcția de CFO pentru Schneider Electric România & Moldova. Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul financiar, inclusiv în poziții de coordonare regională, Andreea este coordonator si co-fondator al CFO Club România.

Andreea Blenche a absolvit Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori a Academiei de Studii din București, precum si un masterat al aceleiași facultăți. Din 2011, este membru al asociației globale de experți contabili ACCA (Association of Certified Chartered Accountants).

Cea mai recentă componentă a echipei este Daniela Dumitru, care, începând cu luna aprilie, a preluat funcția de HR & IC Business Partner pentru România și Moldova. Daniela Dumitru activeaza in domeniul HR din anul 1999, ocupând poziții la nivel local și global în mai multe companii. Daniela este absolventă a Facultății de Psihologie, cu Master in Consilierea Carierei.

Cristina Mancaș a fost promovata în funcția de HR Vice President pentru Sud Estul Europei, la 3 ani dupa ce s-a alaturat echipei Schneider Electric Romania, unde a ocupat funcțiile de HR Director și SEE Talent Manager & HR Director România.

 „Credem foarte mult în contribuția valoroasă pe care o pot aduce membrii echipei Schneider Electric România, fiind deja familiarizați cu valorile companiei. Avem, totodată, deschiderea față de perspectiva nouă pe care cineva din exterior o poate insufla”, spune Marius Perșinaru, Country President Schneider Electric România & Republica Moldova. „Această deschidere ne-a adus numeroase povești de succes ale unor colegi care au început la biroul local, ulterior obținând poziții importante în cadrul companiei, la nivel global. De asemenea, credem că succesul este rezultatul unei strategii de HR reușite, care pune accent pe învățare și perfecționare continuă.”

Compania Schneider Electric este prezentă în România de peste 20 de ani, având clienți importanți din nenumarate domenii industriale, pe care îi ajută să isi crească eficiența proceselor operaționale și să obțină mai mult control, diminuându-și, în același timp, impactul asupra mediului.